Zunanje okenske žaluzije Krpan spadajo med najkvalitetnejše


Zunanje žaluzije Krpan
so znane po svoji kvaliteti, zato gre za eno najbolj iskanih izvedb zunanjih okenskih žaluzij. Upoštevati morate, da so zunanje okenske žaluzije izpostavljene najrazličnejšim pogojem, pogosto tudi precej neugodnim, zato morajo biti dovolj odporne na spremembe. Zunanje žaluzije Krpan se izvrstno obnesejo v vseh razmerah. Njihova funkcionalnost tudi po več letih ostane nespremenjena, zunanje žaluzije Krpan pa bodo ohranile tudi svoj prvotni videz.

VEČ O PODJETJU SI PREBERITE TUKAJ


Notranje ali zunanje okenske žaluzije?


Izbira najustreznejših žaluzij mora vedno potekati na podlagi upoštevanja konkretnih pogojev. Tako notranje kot zunanje okenske žaluzije imajo namreč svoje prednosti, obenem pa tudi slabosti. Zunanje žaluzije omogočajo učinkovitejšo zaščito pred sončnimi žarki oziroma vročino, vendar pa je zaradi neposredne izpostavljenosti zunanjemu okolju njihovo vzdrževanje nekoliko zahtevnejše. V povprečju morate pričakovati tudi nekoliko višjo ceno, če se odločite za zunanje žaluzije (cena m2 je sicer odvisna od konkretnega modela oziroma izvedbe), vendar pa razlika vendarle ni tolikšna, da bi bil to lahko pomembnejši faktor pri izbiri. Raje se osredotočite na svoje konkretne zahteve, saj boste tako najlažje izbrali optimalne žaluzije.

okenske roletekrpan rolete


V naši ponudbi tudi ugodne zunanje žaluzije Krpan


V podjetju Roletarstvo Medle vam nudimo najrazličnejše žaluzije preverjene kakovosti. Pri nas boste našli tudi vse bolj priljubljene žaluzije v oknu, ki se vgradijo med obe stekli, seveda pa tudi klasične notranje in zunanje žaluzije. Cena m2 je pri nas izjemno ugodna za vse tipe žaluzij, poskrbimo pa tudi za kakovostno montažo ter hitro popravilo starih rolet in žaluzij. Med naše najbolje prodajane artikle zagotovo sodijo tudi zunanje žaluzije Krpan, ki se lahko uporabljajo tako pri novogradnjah kot pri adaptacijah starejših objektov. Zunanje žaluzije Krpan, pod katere se po želji vgradijo tudi komarniki po meri, so na voljo v različnih izvedbah; izbirate lahko med različnimi barvami in vrstami lamel, odločite pa se lahko tudi za električno upravljanje žaluzij.