PVC vrata in ostalo PVC stavbno pohištvo Medle

Vrata vašega doma so kot osebna izkaznica vaše hiše. Izbira vrat je pomembna, saj so od njih odvisni varnost, prvi vtis ter izgled vaše hiše. Vsakdo se doma rad počuti varno in z pravilno izbiro vrat bodo vse skrbi odveč. PVC vrata nudijo različne možnosti izvedbe z zasteklitvijo ali polnili, odlično toplotno in zvočno izolativnost, tesnjenje in protivlomno zaščito.

pvc notranja vratapvc vrata cenik

PVC vrata in PVC okna Medle so izdelana iz profilov nemškega koncerna Veka, ki je največji svetovni proizvajalec PVC profilov. Njihovi izdelki sodijo v višji cenovni in kakovostni razred, izdelani pa so iz materialov, ki jih je možno reciklirati. PVC vrata so izdelana in montirana po standardih proizvajalca profilov Veka in imajo atest in certifikat o vodoprepustnosti in zrakoprepustnosti po slovenskem standardu SIST 1018.

PVC vrata, tudi PVC notranja vrata, so ojačana z jeklenimi profili, v vogalih pa še z kotniki, zato so zelo toga in trdna. Zaradi svoje konstrukcije so odporna na velike obremenive, kar jim še povečuje življenjsko dobo. Ponujajo tudi možnost električnega odpiranja. Pestra ponudba dodatkov, kot so poštni predali, kljuke in posebne zasteklitve še popestrijo že tako obširno ponudbo.


PVC okna, vrata in PVC notranja vrata


PVC notranja vrata in PVC okna so pomemben element vašega doma. Varčevanje z energijo, notranja in zunanja usklajenost s podobo stanovanja ter kvaliteta izdelave in vgradnje so pomembni dejavniki. Naložba v kvalitetno PVC stavbno pohištvo, kot so PVC okna in vrata, se kaj kmalu pokaže na več področjih vašega življenja: manj hrupa iz okolice, manj toplotnih izgub, večja protivlomna varnost in bolj kvalitetno bivanje so gotovo vredni vašega denarja.

PVC vrata - cenik


Pri odločanju za PVC vrata cenik igra pomembno vlogo. Na osnovi cene poteka veliko odločitev, pri čemer velja poudariti, da je ključnega pomena, da dobite največ za svoj denar. To pomeni, da morate iskati najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Za PVC vrata cenik dobite ob povpraševanju pri Roletarstvu Medle, prav tako pa vam posredujejo cene tudi za vse svoje ostale izdelke, tudi za PVC okna in PVC notranja vrata ter senčila. Po izdelavi osnovnega predračuna boste dobili okvirno informacijo, za podrobnosti se pa lahko dogovorite za izmero. Čeprav vam je za PVC vrata cenik na voljo, vam v Roletarstvu Medle svetujejo, da si pridobite natančne informacije na osnovi izmere, obenem pa morate seveda dobro vedeti tudi, kaj želite od vaših oken in vrata.

VEČ O ZUNANJIH ŽALUZIJAH