Komarniki za vrata - za varne dneve in noči

Plise komarniki za vrataS komarniki za vrata in okna se lahko rešite večne nadloge, ki nam od pomladi do jeseni greni poletne dneve in noči. Komarji oziroma njihove samice so izjemno neprijetni in se jih težko znebimo. Že stoletja pa se jim ljudje uspešno zoperstavljamo z raznovrstnimi gosto tkanimi mrežami, ki prepuščajo zrak, komarji pa ostanejo zunaj. Komarniki za vrata imajo zaradi večje površine, ki jo morajo prekriti, še dodatne značilnosti. Izbirate lahko med plise komarniki, drsnimi komarniki ali avtomatskimi komarnik vrati. Se ne morete odločiti, kateri med njimi je najprimernejši za vas in bi radi še malo pogledali med komarniki? Cenik lahko dobite pri nas, izdelali vam bomo predračun za konkretno situacijo.

Drsni komarniki za vrata

Komarniki za vrata se lahko namestijo na vse vrste vrat, najbolje pa je seveda, da jih namestite na tista vrata, ki jih želite imeti odprta, ne da bi vaš dom 'zasedli' komarji. Predstavljajte si čudovito poletno noč, malce se je shladilo, radi bi prezračili dnevno sobo ali spalnico, pa vas motijo komarji. Za velika balkonska vrata so najprimernejši drsni komarniki za vrata, ki jih namestimo v aluminijaste profile. Za razliko od različnih 'odganjalcev' komarjev in drugega mrčesa, ki žuželke odganjajo z neprijetnim vonjem ali jih pobijajo s pesticidi, so drsni in plise komarniki za vrata povsem nenevarni in fizično preprečijo vstop.V podjetju Roletarstvo Medle so vam na voljo različni komarniki, cenik pa je odvisen od velikosti in izbranega tipa.

Plise komarniki za vrata

Svojo ponudbo smo razširili s tako imenovanimi plise komarniki za vrata. Izjemno primerni so predvsem za večje odprtine, na primer velika drsna vrata. Lahko jih namestimo na standardna vrata in velike panoramske stene. Plise komarniki za drsna vrata so zelo enostavni za uporabo in namestitev poleg tega pa so plise komarniki vzdržljivi in enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Plise komarniki za vrata imajo lahko profile različnih barv, ko jih lahko prilagodite po želji. Ker imajo zelo nizek prag, ne motijo prehoda na vrt ali balkon. Zaščitite sebe in svojo družino s komarniki za vrata Roletarstva Medle!

Za več informacij obiščite našo spletno stran.

Roletarstvo Medle | Komarnik za vrata, plise komarniki, komarniki cenik - povezave do naše spletne strani: