Vrata - PVC zagotavlja varnost in trajnost vhodnih vrat

Vhodna vrata vašim gostom posredujejo prvi vtis o vašem domu. Zato je izbira vhodnih vrat še kako pomembna. Vzemite si čas in izberite taka, ki se bodo popolnoma prilegala vaši hiši ali stanovanju. Zaščito in varnost vam bodo nudila PVC, lesena ali kovinska vrata z dvojnimi tesnili, priloženimi kljukami in varnostnimi ključavnicami.

Vhodna PVC vrata so narejena iz PVC profilov, ki zagotavljajo dobro zvočno in toplotno izolativnost ter veliko protivlomno varnost. Vrata PVC so enostavna za vzdrževanje, odporna na različne vremenske vplive, odlikuje pa jih tudi dolga življenjska doba ter lepe in bleščeče barve. Zaradi navedenih lastnosti vam bodo vrata PVC služila dolgo, od vas pa ne bodo terjala napornega vzdrževanja ali posebne nege.

V podjetju Medle vam nudimo bogat izbor vhodnih vrat izdelanih iz kakovostnih profilov priznanega nemškega proizvajalca VEKA. Izbor dizajna vrat je prilagojen najrazličnejšim okusom kupcev. Prepričani smo, da lahko zadostimo tudi vašim željam, saj je možnosti zares veliko: na voljo so različne barve in oblike vrat, izbirate pa lahko tudi debelino kril.

pvc vrata

PVC vhodna vrata Medle po ugodni ceni - preverite cenik

Medle PVC vhodna vrata (cenik na voljo na spletni strani) poleg ugodne cene odlikujejo tudi številne druge prednosti. Vrata PVC so po zaslugi kakovostnih profilov stabilna in trdna. Predvsem pa predstavljajo novo kvaliteto vhodnih vrat. Z VEKA profili za izdelavo vhodnih vrat lahko enostavno in predvsem kvalitetno izvedemo razne tipe vhodnih vrat. Profili imajo močno osnovno konstrukcijo, v katero je vstavljena široko dimenzionirana jeklena ojačitev. Prav tako je na vsakem vogalu profil varjen skupaj z dodatnim posebnim kotnikom, ki se vstavi v profil. Vse to pa zagotavlja popolno varnost in dolgoročno trpežnost PVC vhodnih vrat ter nudi zaščito pred vremenskimi vplivi.

Izbirate lahko med dvema profiloma: Swingline in Softline. Pri prvem sistemu gre za pet komorni profil z vgradno globino 70 mm, pri drugem pa za sedem komorni profil z vgradno globino 82 mm.Profili se ponašajo z izrazitimi, popolnoma zaobljenimi linijami.

Za popoln dom izberite PVC vhodna vrata Medle, saj bodo dala pečat vašemu domu in ponazorila vašo identiteto. Akcija PVC vhodnih vrat pa vam lahko prinese še več prihranka ob nakupu. Zato nikar ne odlašajte in nas čim prej obiščite in preverite cenik za PVC vhodna vrata. Vabljeni.