Kvalitetna in estetsko dovršena PVC vhodna vrata - pametna odločitev

V podjetju Medle vhodna vrata in okna izdelujemo iz kvalitetnih PVC profilov nemškega koncerna Veka, ki zagotavljajo dobro zvočno in toplotno izolacijo, kar pa je najpomembnejše - veliko protivlomno varnost. V podjetju Medle smo za vas pripravili pester in bogat izbor PVC vhodnih vrat. Na voljo so vhodna PVC vrata različnih oblik in barv, izberete pa lahko tudi debelino kril. Vhodna vrata PVC so enostavna za vzdrževanje, uspešno kljubujejo tudi najbolj neugodnim vremenskim razmeram, pohvalijo pa se lahko tudi z izjemno dolgo življenjsko dobo. Za cenik oziroma cene se obrnite na naše strokovno usposobljene zaposlene, ki vam bodo z veseljem svetovali tudi pri izbiri PVC vhodnih vrat za vaš dom. Novost v naši ponudbi je konfigurator vrat, s pomočjo katerega lahko svoja nova PVC vhodna ali balkonska vrata oblikujete sami. Cena PVC vhodnih vrat je zelo ugodna. Zdaj je priložnost, da si zagotovite kvalitetna in varna PVC vhodna vrata po nizki akcijski ceni.

vhodna vrataPVC vhodna vrata

Zakaj so Medle PVC vhodna vrata najboljša izbira za vas?


Medle PVC vhodna vrata so narejena iz kakovostnih profilov in so zelo stabilna. Zagotavljajo popolno zaščito pred vremenskimi vplivi in popolno varnost. PVC vhodna vrata izredno dobro tesnijo in so enostavna za vzdrževanje. Če želite še bolj povečati varnost svojih novih PVC vhodnih vrat, potem jim lahko dodate tudi varnostno zaščito. Izbirate lahko med dvema profiloma: Swingline profil (pet komorni profil z vgradno globino 70 mm) in Softline profil (sedem komorni profil z vgradno globino 82 mm).

PONUDBA PVC STAVBNEGA POHIŠTVA

Akcijske cene PVC vhodnih vrat: ne odlašajte z nakupom in nas obiščite


Če želite zares kvalitetna PVC vhodna vrata, potem ste zagotovo na pravem mestu. Medle PVC vhodna vrata so namreč cenovno ugodna (za cenik se obrnite na naše zaposlene), visokokakovostna in varna. Za vas imamo pripravljene tudi posebne akcije, v katerih boste PVC vhodna vrata dobili po še nižji ceni. Ne odlašajte, zagotovite si svoja nova PVC vhodna vrata že danes.