Garažna vrata rolo iz kvalitetnih alu materialov po ugodni ceni

Garažna vrata rolo so izdelana po ugodnih cenah v podjetju Roletarstvo Medle d.o.o. iz kvalitetnih alu materialov z UV zaščito. Alu garažna vrata so izdelana tako, da se lahko vgradijo tako na notranji kot tudi na zunanji strani. Ker je omarica garažnih vrat izdelana tako, da zavzame zelo malo prostora, se garažna vrata rolo praktično lahko vgradijo v katerokoli odprtino, kar pri drugih izdelanih panelnih garažnih vratih to ni mogoče. Izdelana lamela 55 je polnjena s poliuretansko peno visoke gostote, kar pripomore k še večji toplotni in zvočni izolaciji prostora. Za dodatno varnost proti vlomu so v roletahalu garažnih vrat serijsko izdelane tudi protivlomne vzmeti, ki prepričujejo dvig lamel, ko so vrata spuščena.

rolo garažna vrata

Izdelava Alu garažnih vrat (rolo) po ugodnih cenah

Standardna rolo garažna vrata so izdelana po standardni dimenziji (širina do ~ 350 in višina do ~ 250cm ) s širino alu lamel 55mm. Cena rolo garažnih vrat je ugodna. Najpogostejša izdelava novih garažnih vrat je pri obnovi starejših objektov (zamenjava starih klasičnih garažnih vrat in izdelava novih), kot tudi pri izdelavi nove garaže in pri novogradnji. Garažna vrata rolo se izdelujejo predvsem tam, kjer obstaja omejitev s prostorom, saj izmed vseh vrst garažnih vrat ta zavzamejo najmanj prostora.

PREIZKUSITE KONFIGURATOR VRAT


Upravljanje garažnih vrat preko daljinca in standardni elementi omarice

Upravljanje novo izdelanih alu garažnih vrat rolo je mogoče preko električnega daljinskega upravljalca z možnostjo ročnega odpiranja v primeru izpada električne energije. Izdelani standardni elementi garažnih vrat so: ALU ekstrudirana lamela 55mm, ALU četrt-oval omarica 250mm, vodila 80x28mm. V primeru da potrebujete druge dimenzije, pa za izdelavo le teh po ugodni ceni kontaktirajte podjetje Roletarstvo Medle, kjer vam bodo z veseljem pomagali.