PVC okna nudijo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno

PVC okna, ki jih za vas izdelujemo v podjetju Roletarstvo Medle d. o. o., vam ponujajo vse, kar pričakujete od kvalitetnih pvc oken, zanesljivost, varnost, trpežnost in dolgo življenjsko dobo.

Naša ponudba zajema pvc in alu stavbno pohištvo (okna in vrata), rolete, žaluzije, komarnike, garažna vrata, brisoleje in dekorativna senčila. Podjetje Roletarstvo Medle d. o. o. spada med vodilne slovenske proizvajalce senčil, prodaja končnih proizvodov pa poteka preko široko razvejane veleprodajne mreže po Sloveniji in tujini.

Poleg prodaje končnih izdelkov imamo tudi veleprodajo in izvoz sestavnih delov za senčila. Tako aluminijaste in pvc roletne lamele, kot tudi veliko sestavnih delov, je iz lastnega proizvodnega programa. Naš prodajni program zajema tudi kakovostna pvc okna in vrata. Slovimo po svoji kakovosti, predvsem pa smo poznani po optimalnem razmerju med ceno in kakovostjo. Vabimo vas, da nas obiščete v enem od naših salonov, kjer vam lahko pri izbiri pvc oken ali senčil tudi ustrezno svetujemo. Vas zanimajo naša ponudba? Kontaktirajte nas!

pvc vrata

Ponujamo vam celovite rešitve na enem mestu

Pvc okna in vrata iz našega prodajnega programa so kakovostna, saj so izdelana iz vrhunskih materialov, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo. Celovit program senčil in pvc oken je odlična kombinacija, saj se lahko izdelavi in vgradnji okna prilagodi tudi željeno senčilo. Ponujamo vam torej celovito rešitev na enem mestu! Pri svojem delu smo natančni in zanesljivi, smisel opravljanja naše dejavnosti pa vidimo v hitrem prilagajanju potrebam na trgu, oblikovanju in izdelavi vedno novih dizajnov ter v zagotavljanju vrhunske kakovosti naših materialov. Svoje poslanstvo vidimo v tem, da zadovoljimo vse potrebe individualnih strank pri dobavi in vgradnji oken , senčil in vrat. Nudimo tudi  lastno izdelavo ter nadaljnjo prodajo komponent. Naš prodajni program je izredno širok, zato lahko svojim strankam in podjetjem zagotovimo rešitev za še tako različne potrebe na enem mestu, ob optimalnem razmerju med ceno in kvaliteto.

Ugodna ponudba pvc oken

PVC okna izdelujemo iz pvc profilov nemškega koncerna VEKA. Po statistiki iz leta 2004 sodi VEKA med največje svetovne proizvajalce okenskih pvc profilov, njihovi izdelki pa sodijo v višji kakovostni in cenovni razred. Pvc okna in vrata iz naše ponudbe so izdelana iz kakovostnih materialov, ki jih je možno reciklirati, zaradi odlične toplotne izolacije pa so energijsko izredno učinkovita. V pvc oknih so običajno IZO stekla4 / WARM/4 mmLOW-E, polnjena s plinom in s prevodnim faktorjem Ug = 1,0 W/m2K. Pvc okna so okovana z varnostnim okovjem WINKHAUS Pilot Basis- v srebrni barvi.

cena pvc okna

Kakšne so prednosti naših pvc oken?

PVC okna izdelujemo in montiramo po standardih in navodilih proizvajalca VEKA. Vsa naša pvc okna so testirana s certifikatom o zrako-prepustnosti in vodo-prepustnosti po slovenskem standardu SIST 1018 (kategorija C). Prednosti naših pvc oken je tudi v tem, da izdelavo kvalitetnih pvc oken prilagodimo sprotni ali kasnejši vgradnji senčil. Ob zamenjavi oken pa vam ponujamo kompleten servis. Našo ponudbo si lahko ogledate na spletni strani, še bolj pa bomo veseli vašega obiska v enem od naših salonov, kjer vam bomo s strokovnimi nasveti pomagali pri izbiri kakovostnih pvc oken ali vrat. Ponujamo vam odlično razmerje med ceno in kakovostjo! Po potrebi seveda nudimo tudi po meri izdelana okna.

PVC okna - Softline 82 MD

Naša ponudba pvc oken zajema model Softline 82 MD. Model okna pvc Softline 82 MD ima sedem komorni profil z vgradno globino 82 mm, debelina stene 3 mm po RAL kakovostnih merilih ter jeklene armature za ojačanje po VEKA normativih. Okna pvc so izredno dobro toplotno in zvočno izolirana in omogočajo veliko udobje bivanja.

Poleg oken nudimo senčila

Poleg kvalitetnih PVC oken v podjetju Medle nudimo številna senčila. Nudimo rolete (predokenske, podokenske in nadokenske rolete), žaluzije (zunanje, notranje in lesene žaluzije), brisoleji (fiskni ali gibljivi) ter komarnike za vse, ki jim komarji uničujejo lepe poletne dneve (rolo, fiksni, integrirani, drsni, plisirani in vratni). Ob nakupu novih oken vam priporočamo, da razmislite tudi o senčilih ali vsaj komarnikih. Tako boste lahko enostavno prilagajali količino svetlobe in toplote v vašem domu.