Okna pvc in kakovostna pvc vrata: najboljše razmerje med kvaliteto in ceno!

Okna pvc, ki jih za vas izdelujemo v podjetju Roletarstvo Medle d. o. o., vam ponujajo vse, kar pričakujete od pvc okna - zanesljivost, varnost, trpežnost in dolgo življenjsko dobo. Naša ponudba zajema pvc okna in vrata, rolete, žaluzije, komarnike, garažna vrata, brisoleje in dekorativna senčila. Podjetje Roletarstvo Medle d. o. o. spada med vodilne slovenske proizvajalce senčil, prodaja končnih proizvodov pa poteka preko široko razvejane veleprodajne mreže po Sloveniji in tujini. Poleg prodaje končnih izdelkov imamo tudi veleprodajo in izvoz sestavnih delov za senčila. Takoaluminijaste in pvc roletne lamele, kot tudi velikosestavnih delov, je izlastnega proizvodnega programa. Naš prodajni program zajema tudi kakovostna pvc okna in vrata. Slovimo po svoji kakovosti, predvsem pa smo poznani po optimalnem razmerju med ceno in kakovostjo. Vabimo vas, da nas obiščete v enem od naših salonov, kjer vam lahko pri izbiri pvc oken ali senčil tudi ustrezno svetujemo. Vas zanimajo tudi naše akcije? Kontaktirajte nas!

pvc vrata

Ponujamo vam celovite rešitve na enem mestu


Pvc okna in vrata iz našega prodajnega programa so kakovostna, saj so izdelana iz vrhunskih materialov, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo. Celovit program senčil in pvc oken je odlična kombinacija, saj se lahko izdelava in vgradnja okna pvc prilagodi željenemu senčilu, ki ga lahko izberete takoj ob naročilu, ali pa se odločite za kasnejšo vgradnjo. Ponujamo vam torej celovito rešitev na enem mestu! Pri svojem delu smo natančni in zanesljivi, smisel opravljanja naše dejavnosti pa vidimo v hitrem prilagajanju potrebam na trgu, oblikovanju in izdelavi vedno novih dizajnov ter v zagotavljanju vrhunske kakovosti naših materialov. Svoje poslanstvo vidimo v tem, da zadovoljimo vse potrebe individualnih strank pri dobavi in vgradnji oken pvc, senčenja steklenih površin, podjetij pri dobavi senčil, pvc oken in vrat ter komponent za lastno izdelavo ter nadaljnjo prodajo. Naš prodajni program je izredno širok, zato lahko svojim strankam in podjetjem zagotovimo rešitev za še tako različne potrebe na enem mestu, ob optimalnem razmerju med ceno in kvaliteto.

Ugodna ponudba pvc oken in vrat


Okna pvc, kakor tudi pvc vrata, izdelujemo iz pvc profilov nemškega koncerna VEKA. Po statistiki iz leta 2004 sodi VEKA med največje svetovne proizvajalce okenskih pvc profilov, njihovi izdelki pa sodijo v višji kakovostni in cenovni razred. Pvc okna in vrata iz naše ponudbe so izdelana iz kakovostnih materialov, ki jih je možno reciklirati, zaradi odlične toplotne izolacije pa so tudi energijsko izredno učinkovita. V pvc oknih so običajnoIZO stekla4/WARM/4 mmLOW-E,polnjena s plinom in s prevodnim faktorjemUg=1,0 W/m2Kali po naročilu tudi drugačna stekla. Pvc okna so okovana z varnostnim okovjemWINKHAUS Pilot Basis- v srebrni barvi.

cena pvc okna

Kakšne so prednosti naših pvc oken?


Okna pvc in vrata pvc izdelujemo in montiramo po standardih in navodilih proizvajalca VEKA. Vsa naša pvc okna so atestirana s certifikatom o zrakoprepustnosti in vodoprepustnosti po slovenskem strandardu SIST 1018 (kategorija C). Med prednosti naših pvc oken sodi tudi, da izdelavo pvc oken prilagodimo sprotni ali kasnejši vgradnji senčil. Ob zamenjavi oken pa vam ponujamo kompleten servis. Našo ponudbo si lahko ogledate na spletni strani, še bolj pa bomo veseli vašega obiska v enem od naših salonov, kjer vam bomo s strokovnimi nasveti pomagali pri izbiri kakovostnih pvc oken ali vrat. Ponujamo vam odlično razmerje med ceno in kakovostjo!

PREVERITE PONUDBO PVC VRAT

Okna pvc - Swingline in Softline 82 MD

Naša ponudba oken pvc zajema modela Swingline in Softline 82 MD. Model pvc okna Swingline ima petkomorni profil z vgradno globino 70 mm, debelina stene je 3 mm po RAL kakovostnih normativih. Omenjeno okno pvc ima izrazite in popolnoma zaobljene linije ter jeklene armature za ojačanje po VEKA normativih. Model okna pvc Softline 82 MD ima sedem komorni profil z vgradno globino 82 mm, debelina stene 3 mm po RAL kakovostnih merilih ter jeklene armature za ojačanje po VEKA normativih. Okna pvc so izredno dobro toplotno in zvočno izolirana in omogočajo veliko udobje bivanja. Več nahttp://www.medle.si/domov