Izdelava rolet – notranje rolete za okna

V podjetju Medle izdelava rolet poteka na podlagi natančnih podatkov o konkretni stavbi oziroma površini, ki jo želite zasenčiti. Ob tem seveda upoštevamo želje strank in možnosti, ki jih dopušča stavba. Izdelava rolet poteka tudi na podlagi oziroma s pomočjo svetovanja naših zaposlenih, ki znajo s strokovnimi nasveti pomagati stranki do optimalne izbite za najugodnejšo ceno. Pri naročilu je treba upoštevati številne dejavnike (na primer kam bodo vgrajen senčila, kako je obrnjena zgradba, kakšne so vremenske razmere itd.) Za prvo ponudbo nam lahko pošljete povpraševanje prek spletne strani, ko ponudbo potrdite, pa naš tehnolog naredi izmero, na podlagi katere pripravimo dejanski predračun. Nato se začne izdelava rolet, ki vam jih seveda tudi namestimo in po potrebi servisiramo.

 

Izdelava rolet – potrebni podatki

Izdelava rolet oziroma izbira pravega senčila se lahko začne, ko so nam znani naslednji podatki:

  • kakšno zatemnitev želite (zasenčitev ali popolno zatemnitev)
  • vrsta vgradnje (na primer notranje rolete za okna)
  • material, iz katerega je izdelek
  • natančne dimenzije odprtine
  • vrsta upravljanja (ročno, elektromotor, daljinsko, prek stikala)
  • specifične želje (protivlomna zaščita, zvočna in toplotna izolacija …)


Izdelava rolet
je seveda odvisna tudi od tega, kakšno vsoto ste pripravljeni odšteti za izdelek. Ročno krmiljene rolete so na primer bistveno cenejše kot takšne, ki imajo vgrajeno časovno nastavitev ali senzorje za sonce, dež in veter.

Notranje roleteNotranje rolete – izdelava rolet po želji stranke

Izraz 'notranje rolete' za okna se je uveljavil za tako imenovane podometne rolete. Gre pravzaprav za razlikovanje v namestitvi senčila. Izdelava rolet namreč omogoča več vrst nameščanja, odvisno od tega, kakšne možnosti dopušča objekt oziroma od tega, kje se nahaja tako imenovana 'kaseta'. Ta je lahko nameščena na zunanjo stran (kar pomeni, da je vidna) ali pa tako, da čim manj vplivamo na zunanji videz objekta (podometna namestitev). Izdelava rolet te vrste je primernejša za novogradnje, saj se namešča pred izdelavo fasade.

 

 

Medle | Izdelava rolet, notranje rolete, rolete za okna – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Podbevškova ulica 31
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 393 09 30
Seznam fraz
Izdelava rolet, notranje rolete, rolete za okna
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA