Markize | Tende


Ko potrebujete kakovostne in estetske markize tende, je Roletarstvo Medle prava izbira. Možnosti regulacije markize, tende so številne, predvsem pa jih ločimo na ročno in električno. Ročni mehanizem je preverjen, zagotovo deluje, a vendar... Mar ni prijetneje, če je vse, kar potrebujete pritisk na gumb? Pri tem pa lahko regulacijo markize, tende nadgradite z vremenskim senzorjem. Tako se ob močni svetlobi samodejno razpre, medtem ko premočen veter sproži signal za zapiranje markize tende, da se ne bi poškodovala. To funkcijo lahko seveda poljubno regulirate in izklapljate ter vklapljate, da se izognete nepotrebnemu odpiranju markize tende.

Montaža tende

Montaža tende ni zahtevno opravilo, če gre za enostavnejšo izvedbo, v vsakem primeru pa je priporočljivo, da to naredijo izkušeni strokovnjaki, ki vedo, na kaj vse morajo biti pri montaži pozorni. Seveda je montaža tende odvisna tudi od izbire dekor senčila, saj so potrebni različni prijemi pri montaži različnih produktov.

Pri Roletarstvu Medle imajo mojstre, ki so znani po kakovostno opravljenemu delu, obenem pa se držijo rokov. Nakup in montaža tende sta tako res čisto brez stresa, odločitev pa prijetna zaradi številnih različih barv in vzorcev, ki so vam na voljo.

Naj bo pri izbiri tende cena le eden od dejavnikov odločanja.

Kot pri vsakem večjem nakupu tudi pri nakupu tende cena seveda igra veliko vlogo, zato vam v roletarstvu Medle sporočajo, da imajo pri njih preverjeno najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Pri izbiri tende cena variira tudi glede na obliko markize tende, za katero se odločite. Na voljo so vam številni modeli:

  • ravne markize,
  • kupolaste markize,
  • strešne tende,
  • balkonske tende,
  • fasadne markize tende,
  • posebne tende, kamor sodijo markize za večje površine teras, platna po meri za različne samostoječe podkonstrukcije in nadstreški iz polikarbonata.


Markize tende, ki vam jih nudijo v roletarstvu Medle, imajo tri izjemno pomembne lastnosti za prijetno, udobno in varno bivanje: platno je izjemno obstojno in raznoliko, nastavitev naklona je enostavna, nudijo pa tudi odlično zaščito pred UV žarki.

Naj vas vodi pri izbiri tende cena, predvsem pa vaše želje in potrebe. Iščite najboljše razmerje med ceno in kakovostjo in ne pozabite - vaše tende vam bodo še dolgo služile, čez nekaj let boste na dodatnih nekaj odstotkov pri ceni pozabili, ko bo vaša tenda še vedno lepo delovala, materiali pa bodo dobro obstali.

Roletarstvo Medle d.o.o. , povezave do naše spletne strani