Okna PVC in roloji so izdelani iz kvalitetnih materialov, ki so zelo vzdržljivi

Okna PVC, ki jih imamo v našem prodajnem programu izdelujemo iz visoko kvalitetnih profilov nemškega podjetja Veka. Materiale, ki so uporabljeni za PVC okna in vrata je možno reciklirati. Zaradi njihova odlične toplotne izolacije pa omogočajo občutno varčevanje z energijo. Zasteklitev so običajno IZO stekla, ki so polnjena s plinom. Toplotna prevodnost je Ug=1,0W/m2K, na voljo pa je tudi drugačna vrsta zasteklitve. Varnostno okovje, ki ga ima naše PVC stavbno pohištvo je Winkhaus Pilot Basis. So atestirana in imajo certifikat o vodoprepustnosti ter zrakoprepustnosti po slovenskem standardu kakovosti SIST 1018. PVC okna in vrata izdelujemo in vgrajujemo po navodilih in standardih podjetja Veka. Proizvodnja je avtomatizirana in strogo nadzorovana za doseganje najvišje kakovosti. Samo izdelavo prilagodimo takojšnji ali naknadni vgradnji senčil. Senčila, ki jih dobite pri nas so lahko zunanja ali notranja. Zunanja senčila so rolete, žaluzije in brisoleji, za notranjo uporabo pa nudimo žaluzije in dekorativna senčila kot so zavese in roloji, ki imajo pri nas najdaljšo tradicijo in so zaradi enostavnosti in uporabnosti zelo priljubljeni. Roloji za okna so narejeni iz kvalitetnih materialov in so primerni za vsak prostor. Nudimo tudi kompleten servis ob zamenjavi stavbnega pohištva. Poleg PVC stavbnega pohištva, lahko pri nas naročite tudi alu stavbno pohištvo, ki ga nudijo naši poslovni partnerji.

okna PVC

PVC okna imajo kvalitetno okovje, ki zagotavlja varnost in brezskrbnost

PVC okna Swingline 70 imajo pet komorni profil, ki ima vgradno globino 70 mm. Debelina stene profila je 3 mm, imajo jeklene armature za ojačenje po standardih proizvajalca Veka. Tesnilni profili so na krilu in okvirju, narejeni so iz APTK, TPE ali silikona. Standardna zasteklitev je 24 mm, možnost pa je zasteklitev debeline 15-42mm. Okovje, ki je vgrajeno v model Swingline je ROTO, ki je testirano in ustreza strogim EU standardom. Model Softline 82 MD se lahko pohvali s sedem komornim profilom, z vgradno globino 82 mm in z jekleno armaturo za ojačenje. Ima dvojno tesnjenje na krilu in enojno tesnjenje na okvirju. Vgrajeno okovje Winkhaus Pilot Basis zagotavlja varnost. Celovit sistem, ki je uporabljen za okna, se uporablja tudi za vrata.

V PVC okna in vrata se vgrajujejo ista IZO stekla v različnih dekorativnih izgledih

PVC vrata so lahko standardno ojačana ali pa so brez ojačitve. Debeline polnil, ki so na voljo so 24, 36 in 40 mm. Za zasteklitev se uporabljajo IZO stekla, v različnih debelinah. Nekateri modeli imajo možnost vgradnje varnostnega stekla. Standardne velikosti PVC vrat sta dve: 900 x 1920 mm in 900 x 2100 mm. Tretja opcija pa so polovična krila. Peskano steklo, vitraž, fuzijsko steklo dajejo vratom poseben izgled, ki estetsko dopolnjuje vsako hišo. Barve, ki so razpoložljive za PVC vrata so bela, lesni dekor in vse barve po RAL lestvici. Za dobro tesnjenje in lep estetski izgled vam priporočamo, da vam novo stavbno pohištvo vgradijo naši strokovnjaki, ki imajo dolgoletne izkušnje. Le tako vam lahko stavbno pohištvo nudi udobje bivanja, ki vam ga obljubljamo.

najboljša okna

Pomagali vam bomo izbrati PVC okna, če niste prepričani katera so za vas najustreznejša

Če ste v dilemi, katera okna izbrati, vas vabimo, da obiščete enega izmed naših razstavno prodajnih salonov, ki jih imamo doma in v tujini, kjer si boste lahko ogledali vse izdelke iz našega obširnega prodajnega programa. Poleg maloprodaje imamo tudi veleprodajo in izvoz sestavnih delov za senčila. Smo vodilni proizvajalec senčil, znani smo po optimalnem razmerju med kvaliteto in ceno. Nudimo celovito rešitev na enem mestu, saj je proizvodnja PVC oken in senčil odlična kombinacija. V našem podjetju se vedno trudimo hitro prilagoditi tržnim potrebam, stremimo k oblikovanju in izdelovanju novih dizajnov ter zagotavljamo odlično kakovost naših materialov. Naše poslanstvo je zadovoljiti potrebe individualnih strank in zadovoljiti potrebe vseh podjetij, ki jim dobavljamo senčila, najboljša okna in sestavne dele za lastno izdelavo in prodajo. Podjetje Medle zaposluje približno 150 strokovno usposobljenih sodelavcev, ki so sposobni zadovoljiti potrebe vseh kupcev.