Zunanja senčila za okna, popolna zatemnitev prostorov


Zunanje žaluzije za zasebnost, prijeten hlad, regulacijo svetlobe v prostoru in zaščito pred poškodbami

Zunanje žaluzije, panelne zavese ali rolete senčila so že nekaj časa nuja na poslovnih in stanovanjskih objektih. Zunanja senčila za okna so odlična rešitev, ko potrebujete zasebnost pred radovednimi pogledi sosedov ali zaščito pred močno sončno svetlobo in za popolno zatemnitev prostorov. Zunanje žaluzije in rolete vam omogočajo regulacijo toplote in svetlobe v poslovnih prostorih ali na vašem domu.
Zunanja senčila poleg zaščite zasebnosti in svetlobne ter toplotne regulacije delujejo tudi kot zaščita steklenih površin pred poškodbami, bodisi pred vremenskimi vplivi ali pa pred mehanskimi poškodbami. Največja prednost zunanjih žaluzij je, da prepuščajo svetlobo, tudi ko so spuščene. So zelo stabilne tudi ob vremenskih neprilikah, kar povečuje njihovo uporabnost. Ker so izdelane iz kvalitetnih materialov, imajo tudi dolgo življenjsko dobo.

Zunanje žaluzije cenik

Zunanje žaluzije cenik in strokovno svetovanje vam nudijo v podjetju Medle, kjer bodo prisluhnili vašim željam in potrebam in skupaj boste našli najboljšo rešitev za vaše prostore.

Panelne zavese in roloji

Poznamo zunanje in notranje roloje za senčenje prostorov. Zunanja senčila so zelo primerna kot samostojna oblika senčila, ker so hkrati svetlobni in toplotni regulator. Notranji roloji in panelne zavese pridejo najbolj do izraza v kombinaciji z zunanjimi žaluzijami, saj z njimi reguliramo samo intenzivnost svetlobe. Ta senčila so izdelana iz posebne impregnirane ˝screen˝ tkanine, ki prepušča svetlobo, ne pa UV žarkov. Zunanja senčila v kombinaciji s panelnimi zavesami dodajo prostoru moderen pridih, saj so zelo čistih oblik in enostavna za montažo, reguliranje in vzdrževanje. Roloje odlikuje enostavna montaža na že obstoječa okna, barvna obstojnost tkanin in minimalen zavzem prostora. Še več udobja pa nudi možnost motornega pogona in avtomatizacije.

Rolete

Rolete so najpogostejša oblika senčila na stanovanjskih objektih. Nudijo popolno zatemnitev prostora, toplotno in zvočno izolacijo. Delujejo kot protivlomna zaščita, pa tudi prihranek energije ni zanemarljiv. Možnost dodatne vgradnje elektromotorja in komarnika ponuja še več udobja.

Pri Roletarstvu Medle vam poleg zunanjih senčil nudijo tudi izdelavo in montažo notranjih senčil, pvc oken in vrat, komarnikov, tend.

Roletarstvo Medle d.o.o. , senčila za popolno zatemnitev prostorov, povezave do naše spletne strani