Pošlji povpraševanje

Toplotne črpalke za ogrevanje (radiatorsko) in sanitarno vodo z nizko porabo

Toplotne črpalke za ogrevanje predstavljajo enega najbolj učinkovitih in cenovno najbolj ugodnih načinov ogrevanja v sodobnem času. Toplotne črpalke zrak voda Orca v svoji kakovosti in delovanju visoko presegajo najstrožje evropske standarde, kar dokazujejo tudi certifikati najpomembnejših neodvisnih strokovnih institucij v Evropski uniji. Poleg novogradenj so odlične tudi za radiatorsko ogrevanje. Toplotna črpalka za radiatorsko ogrevanje porabi izredno malo električne energije, veliko večino namreč prispeva zrak, ki je neomejen in brezplačen vir. Toplotne črpalke zrak voda Orca pomenijo najnižje stroške ogrevanja v primerjavi z drugimi viri. In ne le to. Možno je tudi ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko. Električni bojler, ki ga navadno uporabljamo za ogrevanje sanitarne vode je izredno velik porabnik električne energije, zato je investicija v toplotno črpalko za ogrevanje in pripravo sanitarne vode tudi s tega vidika zelo pametna.

Toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode


Kako deluje toplotna črpalka za ogrevanje?

Delovanje toplotne črpalke zrak voda za ogrevanje je preprosto, a hkrati zelo učinkovito. Toplotne črpalke za ogrevanje za svoje delovanje uporabljajo zrak, ki je brezplačen in glavni vir energije. Poleg tega pa za učinkovito delovanje potrebuje električno energijo, vendar v zelo majhnem deležu. To pomeni, da bodo stroški ogrevanja v vašem domu veliko manjši, kar je odlična novica za vašo denarnico. Sprva nekoliko višja investicija v toplotno črpalko se vam bo povrnila v doglednem času, saj boste z njo dolgoročno veliko prihranili pri stroških ogrevanja. Toplotne črpalke za ogrevanje zrak voda so ne samo najenostavnejša, ampak tudi najcenejša izbira. Zrak je vse naokoli nas in tako lahko takšno toplotno črpalko brez večjih dodatnih stroškov ali posegov namestimo v praktično kateri koli objekt.

CENIK TOPLOTNIH ČRPALK ZA OGREVANJE


Nakup toplotne črpalke se pri nas izplača!

Razmišljate o toplotni črpalki za ogrevanje? Cenik je pri nas ugoden. Kaj to pomeni? Pomeni predvsem to, da boste za svoj denar dobili največ. Visokokakovostno toplotno črpalko, s pomočjo katere boste lahko pripravili oziroma ogrevali tudi sanitarno vodo. Toplotna črpalka za radiatorsko ogrevanje zrak voda Orca dosega tako visoka grelna števila (COP), da je primerljiva z mnogo dražjimi sistemi, ki kot vir energije uporabljajo podtalnico ali zemljo. Vas zanima tudi poraba toplotne črpalke za ogrevanje? Več informacij o porabi, ceniku in toplotnih črpalkah za ogrevanje lahko dobite na sedežu našega podjetja, kjer vam bomo s strokovnimi nasveti pomagali pri izbiri najboljše toplotne črpalke za vaš dom. Lahko pa nam tudi pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca in poslali vam bomo ponudbo s ceno v najkrajšem možnem času.


Toplotne črpalke za ogrevanje in ogrevanje sanitarne vode - ponudba

V naši ponudbi toplotnih črpalk boste našli visokotemperaturne toplotne črpalke, ki so primerne za ogrevanje celotnega stanovanja z radiatorskim ogrevanjem ter ogrevanje sanitarne vode v vgrajenem bojlerju. So odlična rešitev za obnovo starejših in slabše izoliranih objektov. Odlična rešitev za ogrevanje celotnega stanovanja s talnim gretjem, nizkotemperaturnimi radiatorji, stenskim ali stropnim ogrevanjem ter ogrevanje sanitarne vode v vgrajenem bojlerju so nizkotemperaturne toplotne črpalke. Primerne so za novogradnje in dobro izolirane objekte. V naši ponudbi pa boste našli tudi toplotne črpalke za velike objekte. Vas zanima tudi poraba? Toplotna črpalka za ogrevanje porabi izredno malo električne energije, zato sodi med najbolj varčne sisteme ogrevanja.

poraba toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje


Ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko je ugodno!

Toplotna črpalka Orca Duo/Double 200 je idealna izbira visokotemperaturne ogrevalne toplotne črpalke za radiatorsko ogrevanje dveh- do tričlanskih gospodinjstev, saj ima vgrajen 200-litrski bojler za sanitarno vodo. Omogoča velike prihranke, ponuja pa ogrevanje objekta in sanitarne vode do -28 °C zunanje temperature in ima vremensko vodeno regulacijo. Za nakup in montažo toplotne črpalke za ogrevanje in pripravo sanitarne vode lahko pridobite tudi subvencijo Eko sklada. Na seznamu Eko sklada lahko najdete vse naše zmagovalne modele toplotnih črpalk za ogrevanje.