Pošlji povpraševanje

Toplotne črpalke mariborskega podjetja Orca Energija d.o.o - cenik

Toplotne črpalke Maribor: Orca Energija d.o.o. Pri nas imamo odličen cenik vrhunskih ogrevalnih toplotnih črpalk in toplotnih črpalk za sanitarno vodo. Poleg toplotnih črpalk, ima naše mariborsko podjetje Orca Energija d.o.o. tudi odlično ponudbo zračnih in vodnih kaminov na pelete, prezračevalnih sistemov in klimatskih naprav. Cenik toplotnih črpalk, zračnih in vodnih kaminov, prezračevalnih sistemov in klimatskih naprav našega podjetja Orca Energija d.o.o. Maribor, je neverjetno nizek, glede na vrhunsko kvaliteto tako ogrevalnih toplotnih črpalk kot tudi ostalih produktov.

toplotne črpalke maribor: Orca Energija


Toplotne črpalke - Cenik toplotnih črpalk in Eko subvencija do 3200 EUR

Naše podjetje Orca Energija Maribor, se lahko pohvali z primernim cenikom toplotnih črpalk za vsakemu žepu. Poleg odličnega cenika vrhunskih toplotnih črpalk, je mogoče pridobiti subvencijo Eko sklada za ogrevalne toplotne črpalke do višine 3200 EUR, prav tako pa vam v našem podjetju s sedežem v Mariboru - natančneje na Vodovodni 30c, Maribor - dodatno subvencioniramo še dodatnih 500 EUR za vse toplotne črpalke z vgrajenim 300 litrskim bojlerjem.

Toplotne črpalke Orca -ne le v Mariboru in okolici Maribora

Uspeh našega podjetja, katerega sedež je v Mariboru, definirajo primeren cenik naših toplotnih črpalke in stranke, ki so zadovoljne z njihovim delovanjem. Le te niso le iz Maribora ali okolice Maribora, temveč iz cele Slovenije, število naših zadovoljnih strank pa močno narašča tudi v Avstriji, Španiji, Nemčiji, Italiji, na Poljskem in Portugalskem. Vse naše stranke iz Maribora, okolice Maribora, Slovenije in Evrope, nam povratno sporočajo izredno zadovoljstvo glede izbora toplotnih črpalk v našem mariborskem podjetju: predvsem glede enostavnosti upravljanja z njimi, njihovega delovanja in velikega prihranka energije pri ogrevanju.

NAJBOLJŠE TOPLOTNE ČRPALKE OD MARIBORA DO LJUBLJANE

Toplotne črpalke našega mariborskega podjeta so ogrevalne toplotne črpalke in toplotne črpalke za sanitarno vodo, katere so v celoti izdelani v Mariboru oz Sloveniji, medtem ko se njihove komponente le iz najboljših evropskih materialov, ki so dosegljivi na trgu.

Prednosti toplotnih črpalk zrak voda Orca - Cenik, postavitev in delovanje

Prva prednost toplotnih črpalk zrak voda našega mariborskega podjetja Orca Energija d.o.o., je bistveno nižji cenik slednjih, v primerjavi s cenikom primerljivo energetsko varčnimih toplotnih črpalk voda voda. Druga pomembna prednost je možnost hitre in enostavne postavitve toplotne črpalke v Mariboru, medtem ko, primerljive TČ zahtevajo točno določene pogoje za postavitev, dolgotrajne postopke meritev in neugoden cenik dovoljenj za njihovo postavitev, poseg v okolje. Vsi ti postopki in posegi s svojimi ceniki, na koncu tako povečajo cenik investicije, da prihranek energije zmore pokriti cenik investicije le dolgoročno. Tretja pomembna prednost toplotnih črpalk zrak voda iz Maribora, pa je v njihovem delovanju, saj delujejo zelo tiho, ne potrebujejo nobenega dodatnega vzdrževanja ali spremljanja pogojev ali morebitnih sprememb v okolju, istočasno pa lahko z ohlajenim zrakom ohlajamo klet in tako univerzalno ustrezno ogrevamo bivalne prostore in istočasno hladimo prostore namenjene za shranjevanje živil.

toplotna črpalka zrak voda: cenik

Toplotne črpalke Orca Energija Maribor na ključ, garancija, cenik in servis

Toplotne črpalke našega podjetja Orca Energija iz Maribora postavimo oz izvedemo na ključ s strokovno usposobljenimi sodelavci. Ob izbiri naših produktov izvedemo postavitev oz montažo na ključ ne le v Mariboru ali okolici Maribora, temveč po celi Slovenije, prav tako pa smo svojo mrežo strokovno usposobljenih sodelavcev vzpostavili tudi v Avstriji. Na vse naše toplotne črpalke nudimo petletno garancijo ter možnost izbire paketa »Varnost« po ceniku za samo 10 EUR, kateri omogoča nakup dodatne 3 letne garancije. Naše podjetje Orca Energija d.o.o., Maribor z dodatno garancijo garantira dobro delovanje in dolgo življenjsko dobo naših naprav z nizkim cenikom storitve rednega servisa in vzdrževanja naših produktov, katerega lahko naročite na sedežu našega podjetja v Mariboru ali enostavno kar preko spletnega obrazca.