Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka zrak voda za nizko ceno ogrevanja bivalnega prostora

Toplotna črpalka zrak voda uporabniku nudi toliko prednosti, da se nakup brez najmanjšega dvoma kljub višji ceni investicije obrestuje. Ker pa se nakupa najboljše toplotne črpalke zrak voda pogosto ločimo napačno, saj pozornost posvečamo zgolj ceni toplotne črpalke zrak voda, na od cene pomembnejše parametre, ki bi morali odločati o nakupu, pa nekako pozabimo. Posledica tega je nezadovoljstvo z delovanjem visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda. Da bo vaš nakup opravljen tako, kot mora biti, vzemimo pod drobnogled tiste parametre, ki bi jih poleg cene morali upoštevati pri nakupu toplotne črpalke zrak voda. Energetska učinkovitost najboljše visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda odloča o tem, ali bomo zadovoljni z delovanjem izbrane toplotne črpalke zrak voda. Energetsko učinkovitost označimo s kratico COP - to je torej podatek, ki ga pri nakupu toplotne črpalke zrak voda poleg cene nikakor ne smemo spregledati, če si želimo učinkovitega delovanja naprave.

cena visokotemperaturne toplotna črpalka zrak voda


Cena toplotne črpalke zrak voda - ne pozabimo tudi na ceno montažo

S kvalitetno in pravilno izvedeno montažo si lahko zagotovimo kvalitetno delovanje visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda, a pri tem ne pozabimo, da ima tudi montaža svojo ceno, čeprav je le-ta pogosto že všteta v ceno toplotne črpalke zrak voda. Prav tako se moramo zavedati, da je zaradi enostavne namestitve toplotna črpalka zrak voda med vsemi napravami najbolj ugodna. Seveda se lahko pred končno odločitvijo seznanite tudi z uporabniškimi izkušnjami in preverite možnost servisa - tako boste pripravljeni na vse. V podjetju ORCA ENERGIJA boste našli najboljše visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda z zanesljivim delovanjem, seznanili pa vas bomo tudi z njihovo ceno.


Kako vedeti, katera je najboljša toplotna črpalka zrak voda?

»Najboljša toplotna črpalka zrak voda« je izraz, ki ga sicer lahko uporabljamo, ni pa najbolj primeren. Težko je namreč odločati o najboljši toplotni črpalki zrak voda, saj je delovanje naprave odvisno od različnih parametrov, napravo pa izberemo glede na namen uporabe, pri čemer moramo upoštevati tudi okoliščine. Ker kupci svojo pozornost zapičijo v ceno, se odločitve pogosto izkažejo za slabe. V našem podjetju se vam to ne more zgoditi, saj se z vsako stranko individualno pogovorimo in ji brezplačno svetujemo, seznanimo pa jo tudi s ceno izbrane toplotne črpalke zrak voda.

TUDI NAJBOLJŠA TOPLOTNA ČRPALKA JE LAHKO NAJUGODNEJŠA


Se nakup toplotne črpalke zrak voda obrestuje?

Vsekakor! Toplotne črpalke zrak voda običajno uporabljamo za ogrevanje sanitarne vode, namestimo pa jih na grelnik vode. Delovanje toplotne črpalke zrak voda je povsem tiho in nemoteče, zaradi majhne potrebe po električni energiji pa lahko prihranimo pri ceni ogrevanja sanitarne vode. V primerjavi s klasičnim električnim grelcem najboljša visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda porabi kar 3× manj električne energije, kar pomeni ogromen prihranek pri stroških. Se še vedno sprašujete, ali se nakup takšne naprave obrestuje?

najboljša toplotna črpalka zrak voda


Zakaj toplotna črpalka zrak voda s svojim delovanjem ne ogroža okolja in je varčna?

Toplotne črpalke zrak voda delujejo tako, da ne ogrožajo okolja - skrbno ravnanje z okoljem ima v sodobnem času vse večji pomen. Prav zato se tudi ne bi smeli toliko osredotočati na ceno toplotne črpalke zrak voda. Gre za ekološko najprimernejši in energetsko najvarčnejši način ogrevanja ne le prostorov, temveč tudi sanitarne vode. Če si prizadevamo zmanjšati onesnaževanje ozračja in poskrbeti za zdrav bivalni prostor, je izbira toplotne črpalke zrak voda praktično vrhunska. Ni nam potrebno skrbeti, da toplotna črpalka zrak voda v mrazu ne bi delovala ali pa, da bi hrup motil stanovalce in sosede, prihranek pri ceni stroškov pa bo prav tako prinesel veselje vsej družini. Z najboljšo visokotemperaturno toplotno črpalko bomo ceno stroškov znižali tudi do 75%, za ta denar pa si bomo lahko privoščili kakšen izlet z družino. Obiščite nas v ORCA ENERGIJI in se seznanite z vsemi prednostmi naših visokokakovostnih toplotnih črpalk zrak voda, ki presegajo najstrožje evropske standarde, kar dokazujejo tudi njihovi certifikati.