Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka zrak voda: katero izbrati? Najboljšo po najboljši ceni!

Delovanje toplotne črpalke zrak vodaToplotna črpalka zrak voda je, po naših izkušnjah, najbolj prodajana in najbolj priljubljena toplotna črpalka, ki za svoje delovanje porabi izredno malo električne energije, saj večino energije izčrpa iz zraka. Če ne veste, katero toplotno črpalko zrak voda izbrati, potem nas obiščite. Podjetje Orca Energija d. o. o. se ukvarja s proizvodnjo ogrevalnih toplotnih črpalk in toplotnih črpalk za sanitarno vodo. Naše delovanje je usmerjeno k strokovnosti, inovativnosti in usmerjenosti strankam, naše poslanstvo pa vidimo v zniževanju stroškov ogrevanja in izboljšanja kvalitete življenja. Toplotne črpalke zrak voda, ki vam jih ponujamo, niso atraktivne le zaradi cene, so visokokakovostne in estetsko dovršene toplotne črpalke, s katerimi boste dolgoročno ogromno prihranili pri stroških ogrevanja in priprave sanitarne vode. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev za vas.


Toplotna črpalka zrak voda - cena, ki vas bo navdušila

Marsikdo se pred nakupom toplotne črpalke sprašuje, katero izbrati. Pogosta izbira je prav toplotna črpalka zrak voda, ki je namenjena ogrevanju prostorov, z njo pa lahko pripravite tudi sanitarno vodo. Ponujamo vam izjemno ceno za toplotno črpalko, in ne le to. Nudimo vam celovito storitev izvedbe na ključ, ki se prične s svetovanjem naših strokovno usposobljenih delavcev. Ob nakupu naših produktov vam ponudimo tudi možnost montaže in redne servise ter vzdrževanja, ki pripomorejo k še daljši življenjski dobi naših toplotnih črpalk zrak voda. Cena naših toplotnih črpalk je zelo ugodna tudi zato, ker lahko za montažo pridobite tudi nepovratna sredstva Eko sklada.

ŠE VEDNO NE VESTE KATERO TOPLOTNO ČRPALKO IZBRATI?


Delovanje toplotne črpalke zrak voda - zrak kot glavni vir energije

Toplotna črpalka zrak voda kot glavni vir delovaje koristi zrak (70 %), preostali delež pa prispeva električna energija (30 %). Po naših izkušnjah s toplotnimi črpalkami gre za izredno ugodno razmerje, ki pomeni najnižje stroške ogrevanja. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, katero toplotno črpalko izbrati za vašo hišo. Prav tako pa vam bomo razložili tudi vse o delovanju toplotne črpalke zrak voda in vas seznanili s ceno.

toplotna črpalka zrak voda - cena in izkušnje