Cevni radiatorji in aluminijasti Aklimat radiatorji

Cevni radiatorji so med vsemi radiatorji v naši ponudbi najbolj sodobni in elegantni, na voljo pa so vam med drugimi tudi električni radiatorji (varčni) in aluminijasti Aklimat radiatorji. Čeprav se na trgu pojavljajo mnoge druge oblike ogrevanja stanovanja ali poslovnih prostorov, so radiatorji še vedno zelo priljubljeni. Predvsem z napredkom v tehnologiji in dizajnu (na primer cevni radiatorji Bial) pa so postalo ne samo funkcionalni in varčni, (električni radiatorji), ampak tudi estetski, celo dekorativni predmeti. Poleg tega pa je cevni radiator za kopalnice še odličen za sušenje, na primer brisač. Pri nas v prodajalni Na pot pa niso na voljo samo cevni radiatorji, ampak tudi vsa oprema za kopalnice, tudi kopalniška keramika.

Cevni in električni radiatorjiCevni radiatorji za vsako kopalnico

Cevni radiator za kopalnico je odlična rešitev. Zakaj? Ker cevni radiatorji Bial združujejo vse tisto, kar je najboljše pri takšnem načinu ogrevanja. So elegantni in sodobnega videza, ne zasedejo veliko prostora in izjemno funkcionalni. Cevni radiatorji so kot nalašč za sušenje brisač v kopalnici in če jih primerjate z drugimi (na primer Aklimat radiatorji), nanje lahko obesite veliko več perila, pa tudi manj prostora zasedejo. Če ste torej pristaš moderno opremljenih kopalnic, so ti kot nalašč za vas. Pri nas so vam na voljo tudi električni radiatorji(varčni) in aluminijasti Aklimat radiatorji različnih velikosti.

Električni radiatorji - varčni in elegantni

Cevni radiatorji žanjejo veliko navdušenje pri naših strankah. Ob tem pa ne gre pozabiti, da so električni radiatorji varčni. Izdelani so iz najsodobnejših materialov, pa tudi dizajnersko so izjemno dovršeni, obenem pa je za njihovo delovanje treba zelo malo energije, saj so zelo varčni. V trgovini Na pot se že ves čas trudimo, da svojim strankam ponujamo samo najbolj kakovostne izdelke, pa naj gre za keramiko, armature za kopalnice, vodovodno napeljavo, ogrevanje (cevni radiatorji, Aklimat radiatroji) ali kaj drugega. Sodelujemo samo z zanesljivimi partnerji in proizvajalci, ki so zagotovilo za dobre izdelke.

Na pot | Cevni in Aklimat radiatorji