Pošlji povpraševanje

Kaj je brazilska depilacija in kje v Ljubljani jo izvajajo

Se tudi vi sprašujete, kaj je brazilska depilacija? Pri tej depilaciji gre za depiliranje intimnih predelov. Za razliko od bikini depilacije, ki poskrbi za odstranjevanje dlačic na bikini predelu, depilacija brazil poleg bikini predela odstrani tudi vse dlake z venerinega grička in sramnih ustnic. Prednost brazilske depilacije je predvsem v higieni ter v gladki, nežni in mehki koži. Odstranjene dlake sicer ponovno zrastejo, a šele po treh do štirih tednih, ko so tudi občutno tanjše in manj močne.
Ker je brazilska depilacija tako priljubljena, jo v Ljubljani (in po vsej Sloveniji) izvajajo že v skoraj vsakem kozmetičnem salonu. Tudi v kozmetičnem salonu Nika, kjer vam poleg depiliranja intimnih predelov, po ugodni ceni nudimo tudi depilacijo obraza, nog (tudi depilacija celih nog), rok, hrbta in podpazduhe. Na voljo je tudi trajna depilacija z laserjem, ki omogoča trajno odstranjevanje dlak in dlačic z uporabo optične in radiofrekvenčne energije. Depiliranje intimnih predelov je s to metodo popolnoma varno in neboleče.

Več o tem, kaj je brazilska depilacija in kako jo izvajamo v našem salonu v Ljubljani, pa v nadaljevanju.

Brazilska depilacija v LjubljaniKaj je brazilska depilacija v kozmetičnem salonu Nika v Ljubljani

Depilacija z voskom je učinkovita metoda za odstranjevanje nadležnih dlak, saj odstrani dlako skupaj s korenino. Vroč vosek se namreč dodobra oprime dlake, toplota pa odpre tudi folikle, zaradi česar dlako lažje izvlečemo in je ne pretrgamo. V Kozmetičnem salonu Nika vse depilacije izvajamo z visokokakovostnim toplim voskom in trakovi. Brazilska depilacija se izvaja s posebnim film voskom brez trakov, ki kože ne razdraži.
Depilacija brazil traja od dvajset o petinštirideset minut, za postopek pa so primerne dlačice, dolge dva ali tri milimetre. Premažemo jih s posebnim vročim voskom (vosek za brazilsko depilacijo) ali smolo, nato pa čez premaz prilepimo trakove. S hitrimi gibi jih odstranimo v nasprotni smeri rasti dlak. Pomembno je, da se brazilska depilacija, še zlasti doma, izvaja pravilno, saj je le tako neboleča.

Brazilska depilacija doma?

Vas poleg tega, kaj je brazilska depilacija zanima tudi, če jo lahko izvajate doma? Brazilska depilacija lahko povzroči marsikatero dermatološko in infekcijsko težavo, če se je ne izvaja pravilno. Še nekaj dni po depilaciji bodite pozorni na kakršne koli spremembe, kot so vnete vraščene dlačice, izpuščaje, vreznine, ranice in podobno.
Ne sprašujte se več, kaj je brazilska depilacija, kako poteka doma, kje v Ljubljani jo izvajajo, ampak obiščite Kozmetični salon Nika.

Vabljeni!