Pedikura Zen Spa - razkošna nega stopal in nohtov

Pedikura, ki jo izvajamo v kozmetičnem salonu Nika, poteka natančno, hitro in temeljito. Pedikura oz. nega stopal pomeni zlasti obdelavo trde kože na peti. Lahko jo porežemo ali pa samo pobrusimo.


Nega vaših stopal in nohtov pa je pri nas lahko še bolj razkošna, saj vam je na voljo posebna Zen Spa pedikura. Poleg tega, da Zen spa pedikura očisti in odstrani suho in trdo kožo, jo tudi pomladí, ji vrne zdrav videz in mehkobo. Nega stopal in nohtov se začne z nežno penečo kopeljo, namenjeno čiščenju in mehčanju kože. Za suhe in popokane površine stopal bo poskrbel encimski piling. Vaša koža bo videti naravno in lesketajoče. Negovalno in osvežujoče deluje tudi maska, ki jo nanesemo po pilingu. Zen spa pedikura je sproščujoči postopek, v katerem uporabimo sestavine, kot so poživljajoči ingver, vlažilna aloe vera, pomirjajoči zeleni čaj in maslo afriškega drevesa (shea butter). Pedikura vaših stopal si zasluži le najboljše. Najboljše pa si zasluži tudi nega vaših nohtov - na voljo vam je pedikura Jessica.

Nega in lakiranje nohtov Jessica za naraven videz, lesk in trdnost

Nega nohtov vključuje odstranitev obnohtne kožice, krajšanje, poliranje in oblikovanje nohta. Na koncu sledi še lakiranje. Pedikura Jessica vključuje uporabo posebnih gel lakov, ki bodo poskrbeli za zaščito, trdnost in naravni videz vaših nohtov. Vaši nohti bodo urejeni in bodo odražali vaše zdravje in urejenost. Nega z Jessica gel lakom je dobrodošla predvsem v primeru tankih nohtov, saj gre za neagresivno različico običajnega geliranja.


Jessica gel lak s čopičem preprosto nanesemo na površino nohta. Predhodno piljenje ni potrebno. Gel lak bo nohte učinkovito zaščitil in preprečil njihovo cepljenje. Lakiranje nohtov z Jessica gel lakom je možno v različnih odtenkih, nanos pa je tanek, a kljub temu trpežen.


Zaradi tankega nanosa laka manikura in pedikura Jessica zagotavljata, da vaši nohti ohranijo povsem naraven videz. Nega nohtov Jessica združuje trdnost gela, lesk laka in videz naravno tankih nohtov. Vaši nohti bodo ponovno zasijali, hkrati pa bodo zaščiteni pred zunanjimi vplivi, ki bi jih utegnili poškodovati. Cepljenje nohtov, ki ga povzročajo agresivna čistila, nepravilno krajšanje in mehanske poškodbe, bodo postale stvar preteklosti.

Obiščite nas in si privoščite manikuro v Ljubljani ali pa klasično masažo! Vabljeni pa tudi na našo spletno stran!

Kozmetični salon Nika | Pedikura, nega in lakiranje nohtov - povezave do naše spletne strani: