Pošlji povpraševanje

Naravna nega obraza: profesionalna nega kože na obrazu z organsko kozmetiko

Naravna nega obraza je pogosto pojmovana kot nega kože »v lastni režiji«, torej doma, nemalokrat kar z uporabo sestavin, ki jih najdemo v kuhinji. Tovrstna nega kože na obrazu ima sicer po eni strani kar nekaj prednosti, vendar pa se lahko domači eksperimenti hitro sprevržejo v katastrofo. Človeška koža je namreč zelo občutljiv organ, zato ni vseeno, kaj nanesemo nanjo. Nega kože na obrazu tako zahteva dovolj znanja in izkušenj, še posebej pa to velja za nego občutljive kože, nagnjene k alergijskim reakcijam in drugim neprijetnostim.

Naravna nega obraza možna tudi v salonu - nežno, a hkrati učinkovito

Nega kože na obrazu je torej nekaj, kar je najpametneje prepustiti izkušenim kozmetičarkam v salonu, pri čemer pa je dandanes ogromno zanimanja deležna t. i. naravna nega obraza, ki jo izvajajo profesionalci. Naravna nega obraza (in dekolteja), ki poteka v kozmetičnem salonu, tako združuje najboljše »iz dveh svetov« - klasična nega obraza je dopolnjena z naravnimi izdelki. Za naravno nego obraza je namreč značilno, da se izvaja le z uporabo certificirane, organske kozmetike, ki vsebuje samo ekološko pridelane sestavine. Nega občutljive kože, pri kateri je organske kozmetika še posebej dobra izbira, je tako po eni strani nežna do vaše kože in ne povzroča razdraženosti, kar pa še ne pomeni, da je naravna nega obraza manj učinkovita od klasične. Seveda pa je tudi pri uporabi organske kozmetike potrebna premišljenost, zato brez obiska salona, kjer bo strokovno usposobljeno osebje presodilo, katera vrsta nege obraza in dekolteja bi bila v vašem primeru najustreznejša, ne bo šlo.

Profesionalna nega obraza - cenik

Naravna nega obraza

Tisti, ki še nimate izkušenj z obiskom kozmetičnega salona, se verjetno sprašujete, koliko vas bo stala kakovostna nega obraza. Cenik se lahko v posameznih salonih kar precej razlikuje, kar pa še ne pomeni, da je visoka cena zagotovilo za resnično kvalitetno, posameznemu tipu kože in specifičnim težavam prilagojeno nego obraza. Cenik je sicer odvisen od različnih dejavnikov (vrsta nege obraza, čas trajanja, problematičnost kože), pri tem pa se v Kozmetičnem salonu Nika vseskozi trudimo, da oblikujemo vaši denarnici karseda prijazen cenik, nega obraza pa ostaja na vrhunskem nivoju, kar velja tudi za kakovost uporabljene kozmetike. Poleg tega redno pripravljamo akcije, kar pomeni še dodaten popust na že tako ugodne cene za nego obraza, navedene na ceniku. Poleg različnih vrst nege kože na obrazu izvajamo tudi trajno odstranjevanje dlak s pomočjo laserja, pedikuro, manikuro in masaže, omogočamo pa vam tudi sproščanje ter razstrupljanje telesa v finski savni.