Pošlji povpraševanje

Redna nega kože je bistvena za mladosten in urejen videz obraza

Naš obraz je izjemno izpostavljen različnim dejavnikom, ki na njem puščajo posledice, zato je nega kože nujno potrebna za odpravljanje različnih nepravilnosti. Piling in maska za obraz, ki ju izvajamo redno in s kakovostnimi izdelki, lahko bistveno omejita spremembe na koži, ki so posledica zunanjih dejavnikov in običajnega staranja. V našem kozmetičnem salonu vam je na voljo nega aknaste kože, različni pomlajevalni tretmaji (na primer fotopomlajevanje), regenerativna kisikova nega in še marsikaj, kar bo vaš obraz osvežilo in pomladilo.

Nega aknaste kože s sodobno tehnologijo in naravno kozmetiko

Akne so lahko velik problem tako pri mladih kot pri starejših. Nega takšne kože zahteva poseben pristop in celostno terapijo, saj se ne da odpraviti z izdelki, ki so na voljo v trgovinah. Naši strokovnjaki bodo kožo najprej dobro pregledali, nato pa oblikovali terapijo, s katero se boste aken za vedno znebili. Za vsako kožo je nujen občasni piling, dobrodejna pa je tudi primerna maska za obraz, ki kožo nahrani in osveži. Poleg tega je kot proti aknam zelo uspešna nega kože s pekočo papriko. Ta obraz prekrvavi, obnovi in nahrani s kisikom. Primerna je za kožo celega telesa, občutljivo, nagnjeno h kapilaram, takšno s slabim tonusom itd.

NEGA TELESA

Nega kožePiling za obraz pred začetkom nege kože

Redna nega kože se odraža v napetem, gladkem in mladostnem videzu kože, ki ne odraža dejanske starosti. Piling za obraz s kakovostnimi izdelki odstrani s kože odmrle celice in umazanijo, ki se nabere na njej, obenem pa jo pripravi na nadaljnjo nego. Koža je namreč tako pripravljena sprejemati vse sestavine, ki jih nanesemo nanjo. Z njim naj se začne tudi nega aknaste kože, na katero lahko nato nanesemo masko za obraz ali pa jo negujemo z drugimi preparati, s pomočjo katerih se koža postopoma pozdravi in okrepi. Z njimi kožo nahranimo s potrebnimi vitamini, jo navlažimo in prekrvavimo.

Kozmetični salon Nika | Nega kože, piling za obraz, maska za obraz, nega aknaste kože- povezave do naše spletne strani: