Pošlji povpraševanje

Naravna nega obraza - organska in ekološka kozmetika s certifikatom

Da bi naša koža še naprej ostala čista in sijoča od zdravja, jo moramo redno negovati. Splošna nega obraza vključuje čiščenje kože in ročno masažo obraza. Hranljivi in vitaminski dodatki pa skrbijo za njen naraven in zdrav videz. V zadnjem času vse bolj priljubljena postaja naravna nega obraza, ki stavi na naravno organsko oziroma ekološko kozmetiko. Ta je prijazna tako do vaše kože kot tudi do okolja. V našem salonu vam je na voljo ekološka kozmetika za obraz s certifikatom iz Madžarske - naravna organska kozmetika Ilcsi.

Naravna nega obraza - kozmetika Ilcsi

Naravna kozmetika za obraz - najbolj zdrava je tista, ki bi jo lahko tudi pojedli

Danes je na trgu ogromno naravnih in ekoloških kozmetičnih izdelkov, saj vedno več ljudi preizkuša proizvode, sestavljene iz zelišč in naravnih ekstraktov. Pri izbiri pa je treba biti previden, saj ima lahko naravna kozmetika, ki jo ponujajo nekateri nepriznani proizvajalci, tudi le nekaj odstotkov naravno ali ekološko pridelanih sestavin.


Ekološka kozmetika vsebuje naravne sestavine rastlin, med njimi pa morajo biti določene sestavine obvezno ekološkega porekla. Proizvodni proces je skrbno nadziran, prisotnost kemičnih procesov je minimalna. Prav zato bi lahko naravno kozmetiko tudi pojedli. Prava naravna organska kozmetika je tista s certifikatom o ekološki pridelavi sestavin.


Kozmetiki Ilcsi je bil podeljen certifikat BDIH, ki zagotavlja, da sestavine ne vsebujejo sintetičnih gnojil, pesticidov ali raznovrstnih spodbujevalcev rasti. Pridelava sestavin poteka na nadzorovanem območju in s kolobarjenjem, ki je naravi prijazen način obdelovanja zemlje. Pridelki so tako kakovostni ter bogati z vitamini in minerali. Nega obraza s kozmetiko, ki ima največjo vsebnost mineralov in vitaminov, pa prav to, kar vaša koža na obrazu nujno potrebuje. Ravno vaš obraz je namreč najbolj izpostavljen zunanjim vplivom, med njimi tudi onesnaženemu zraku.

Naravna nega obraza za zdrav in sijoč videz

Obiščite naš kozmetični salon, kjer bomo poskrbeli za vas in za vašo kožo. Naj vam naravna nega obraza s kozmetiko Ilcsi s certifikatom povrne zdrav in sijoč videz kože. Verjemite - vaša koža vam bo hvaležna!

Kozmetični salon Nika - povezave do naše spletne strani: