Pošlji povpraševanje

Nega obraza v kozmetičnem salonu Nika

Redno, temeljito in predvsem pravilno čiščenje kože je najpomembnejši dejavnik lepe in zdrave kože. Čiščenje kože lahko razdelimo na dnevno čiščenje, kamor bi lahko prišteli splakovanje z vodo, uporabo čistilnih gelov, mleka in tonikov ter celo uporabo nekaterih krem. Tedensko čiščenje pomeni uporabo mask in pilingov, globinsko čiščenje obraza pa je najbolje opraviti mesečno in to kar v kozmetičnem salonu.

Nega obraza je v kozmetičnem salonu Nika odvisna od stanja in tipa kože (npr. aknasta koža). Ta je še posebej pomemben za pravilno oblikovanje nege obraza, saj je prirojen in nanj skoraj ne moremo vplivati. Odvisen je od zgradbe kože in aktivnosti kožnih žlez. Nega obraza v kozmetičnem salonu Nika, kjer vam je na voljo tudi masaža obraza, je različnih vrst.

Nudimo:

  • klasično ali čistilno nego obraza;
  • klasično nego obraza in dekolteja;
  • čistilno nego obraza in
  • osvežitveno nego obraza.

Klasična nega kože se začne s čiščenjem, temu sledi ročna masaža obraza, nazadnje pa se na obraz nanese negovalna maska, ki vsebuje hranljive in vitaminske dodatke, potrebne za naraven in zdrav videz kože.

Naravna nega obraza

Globinsko čiščenje obraza - predpriprava kože je obvezna

Globinskemu čiščenju se še posebej posvetimo pri čistilni negi obraza. Za globinsko čiščenje obraza mora biti koža najprej površinsko očiščena. Zato se tudi nega obraza v kozmetičnem salonu Nika začne s to fazo. Površinskemu čiščenju sledi piling, nato pa moramo poskrbeti, da je koža dobro ogreta, zmehčana, pore pa odprte. Na ta način se izognemo preveč agresivnemu pritisku, ki bi lahko povzročil brazgotine in razlitje krvi v podkožju. Zato kožo ogrejemo z vapozonom, napravo, ki s pomočjo pare izboljša krvni obtok in sterilizira kožo. Za razkuževanje odprtih por uporabljamo posebno kozmetično terapijo, imenovano visoka frekvenca, s katero povečamo pretok kisika v krvi. Gre za neke vrste dezinfekcijo kože na predelu obraza, ki jo z visoko frekvenčno terapijo dezinficiramo, stimuliramo in omehčamo. Tak način je še posebej primeren, kadar je na obrazu mastna, mozoljasta oziroma aknasta koža, saj pomaga izsušiti mozolje in deluje antibakterijsko. Po opravljenem visokofrekvenčnem tretmaju sledi masaža obraza, na katerega nato nanesemo pomirjevalno in negovalno masko, ki ustreza vašemu tipu kože.

Naj nega obraza v kozmetičnem salonu Nika poskrbi za zdrav in sijoč videz vaše kože. Odločite se za globinsko čiščenje obraza. Naj aknasta koža postane stvar preteklosti.

Kozmetični salon Nika | Nega in globinsko čiščenje obraza - povezave do naše spletne strani: