Adaptacija hiše – naj vaša hiša postane pametna hiša

 

 

Adaptacija hiše lahko pomeni marsikaj … Ob tej frazi sicer večina ljudi pomisli na veliko vrtanja, dolge ure pleskanja, premikanje oziroma menjavo pohištva in podobno. Mi pa imamo v mislih nekoliko drugačno adaptacijo hiše

 

 

Kaj so pametne hiše?

 

Tako imenovane pametne hiše vam omogočajo enostaven nadzor nad dogajanjem v vašem stanovanju. Tako boste lahko denimo vse naprave, priključene na električno napeljavo v hiši, upravljali kar z vašim mobilnim telefonom. Sistem pametne hiše omogoča tudi vnaprejšnje shranjevanje raznoraznih opravil in avtomatski vklop ali izklop določenih naprav ob izbranem času. Pred odhodom na potovanje vam tako ne bo treba več zapravljati časa za preverjanje, ali ste resnično izklopili vse naprave, precej bolj enostavne pa bodo tudi večerne priprave na spanje. Tovrstna adaptacija hiše pa vam ne bo prihranila le ogromno časa, ampak pametne hiše omogočajo tudi občuten prihranek energije. Celotna električna napeljava v hiši bo namreč na ta način vseskozi pod vašim nadzorom, kar pomeni, da naprave, ki niso v uporabi, ne bodo več vklopljene po nepotrebnem. Predstavljena adaptacija hiše pa prinaša še dodatno prednost – zajema namreč tudi alarmni sistem za hišo, kar pomeni tudi precej večjo varnost.

 

Pametne adaptacije hiše


Adaptacija hiše po vaši meri

 

Sistem pametne hiše lahko vključuje različne elemente – od zunanje in notranje razsvetljave do različnih multimedijskih naprav ter nadzora nad hlajenjem in segrevanjem stanovanja. Adaptacija, ki vam jo ponujamo v podjetju Elektro Pečaver, pa je vedno prilagojena potrebam in željam posamezne stranke. Tako lahko sami izbirate, katero opremo želite vključiti, od česar bo odvisna tudi končna cena. Niste prepričani, ali je tovrstna prenova prava izbira za vas? Ste v dvomih glede tega, ali so elektroinštalacije v hiši kompatibilne z želeno adaptacijo? Pokličite nas – z veseljem se bomo pogovorili z vami o vaših skrbeh in vam razložili morebitne nejasnosti. Prepričani smo, da lahko najdemo ustrezno rešitev za vsako situacijo.

 


Alarmni sistem za hišo – varni pred nepovabljenimi gosti

 

Večina nadgradenj elektroinštalacij v hiši, ki jih izvajamo v podjetju Elektro Pečaver, zajema tudi alarmni sistem za hišo. Enostaven nadzor nad alarmnim sistemom za hišo namreč močno poveča vašo varnost, ki je osnovni pogoj za udobno bivanje. Z upravljanjem na daljavo lahko tudi takrat, ko ste odsotni, pričarate vtis dogajanja v stanovanju (vklop notranje razsvetljave, glasbe itd.), kar bo odgnalo vlomilce. Če imate kakršna koli vprašanja glede adaptacije hiše oziroma nadgradnje alarmnega sistema za hišo, smo vam v podjetju Elektro Pečaver vedno na voljo za dodatne informacije.

 

 

Elektro Pečaver, d.o.o | Adaptacija hiše – prihranek energije, časa in povečanje varnosti – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Elektro Pečaver, d.o.o.
Naslov
Tbilisijska ulica 89
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 423 92 15
041 615 242
Seznam fraz
adaptacija hiše, pametne hiše, alarmni sistem za hišo
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA