Otroški in lateks jogiji: različni modeli| Prevleka za jogi ležišče – pestra izbira za dodatno udobje

V našem podjetju se ukvarjamo s proizvodnjo žimnic, vzmetnic in posteljnine. Zavedamo se, da je spanje zelo pomemben del našega življenja, zato je izrednega pomena, da izbiri pravega ležišča že ob rojstvu otroka namenimo kar največ pozornosti. Dobri otroški jogiji omogočajo vašemu otroku zdrav in kakovosten spanec, ki ga potrebuje za nadaljnji razvoj. Naši jogiji so narejeni iz naravnih materialov, kot je na primer lateks, in nudijo vrhunsko udobje spanja. V ponudbi so na voljo štirje modeli: Matic, Barbara, lateks jogiji in otroško ležišče HR. Na voljo je tudi pestra izbira prevlek, ki se ločijo glede na uporabnost: Organic, Stressfree, Comfort … Prevleka za jogi ležišče je lahko prešita ali neprešita ter opremljena z zadrgo s treh ali štirih strani.


Otroški jogiji: modela Matic in Barbara

Zelo udobno otroško ležišče Matic je zgrajeno iz debele, 6-centimetrske plasti spominske pene DOMPUR, ki jo dopolnjujeta še penasti okvir in podložna pena. Višina jedra je okoli 10 centimetrov.  Priporočamo, da skupaj z ležiščem uporabite tudi zračno posteljno podlogo ter elastične prevleke. Elastična prevleka za jogi bo vašemu dojenčku nudila dodatno udobje, ki ga potrebuje.


Model Barbara je prav tako kot model Matic izdelan iz naravnih materialov, vendar je ta otroški jogi trši. Otroški jogiji obeh modelov so predvideni za otroške stajice in zibke. Poleg klasičnih dimenzij lahko izdelamo tudi jogije po naročilu v katerikoli velikosti in obliki.


Lateks – naravni material, prijazen do okolja in ljudi

Lateks je do okolja in ljudi prijazen naravni material, ki ima edini med vsemi penastimi materiali pri obremenitvi zadostno in trajno elastičnost. Ležišče iz lateksa je zračno, antistatično, antialergijsko in točkovno prilagodljivo. Model Lateks otroški je jogi za otroško posteljo klasičnih dimenzij: 120×60 centimetrov ali 140×70 centimetrov. Po naročilu pa lahko izdelamo tudi otroški jogi za manjše posteljice, kot so stajice in zibke. Lateks jogiji so izdelani iz 100-odstotnega lateksa in so navadno debeli 10 centimetrov. Pri posebnih naročilih pa je debelina seveda lahko drugačna – jogi lahko namreč nadgradimo z dodatnimi materiali za povečanje trdote ali udobja.

Za še več informacij pa vas vabimo, da si ogledate našo spletno stran.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
otroški jogiji, jogi ležišče, prevleka za jogi, lateks jogiji, otroški jogi
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA