Jogi vzmetnice – otroški jogi oz. vzmetnica in ležišča

Jogi vzmetnice iz najboljših materialov

Jogi ležišča so lahko različnih vrst, saj odgovarjajo individualnim potrebam različnih ljudi. Poleg trdote, debeline in dimenzij so si jogi vzmetnice med seboj drugačne tudi zaradi svoje sestave. Večinoma so jogi ležišča sestavljena iz več materialov, ki so med seboj kombinirani, saj se je izkazalo, da je to ponavadi boljša varianta kot ležišča iz enega samega materiala. Ponavadi gre za kombinacijo lateksa, bombaža, lesa, hladno pihane pene in drugih naravnih materialov. Pri nas izbiramo le najbolj kakovostne materiale, ki skupaj soustvarijo idealne jogi vzmetnice za zdrav spanec.


Otroški jogi – varen spanec za najmlajše!

Otroški jogi se od odraslega razlikuje ne samo po dimenzijah, ampak tudi po debelini in trdoti, saj mora prenašati manjšo težo. Prav vsaka otroška vzmetnica je pri nas izdelana iz najboljših materialov, od spominske ali hladno pihane pene do lateksa in drugih kombinacij naravnih materialov. Ker je posebna skrb usmerjena v izbiro antibakterijskih sestavnih materialov, je otroški jogi nadvse varen za zdravje vašega otroka. Vsaka otroška vzmetnica je na voljo v različnih standardnih dimenzijah, lahko pa tudi po meri.

 

Jogi vzmetnice, ki ugodijo vsem potrebam

Ob izbiri jogi vzmetnice je treba biti pozoren na več dejavnikov, saj niso vsa jogi ležišča primerna za vse osebe. Nekatere jogi vzmetnice so primerne za ljudi brez posebnih težav, druge so izdelane prav posebej za tiste z večjo telesno težo, prav tako pa obstajajo jogi ležišča za ljudi, ki so nagnjeni k prekomernemu potenju. Določene jogi vzmetnice so mišljene nalašč za starejše ljudi, otroški jogiji pa so namenjeni mlajšim generacijam. Zelo znana jogi ležišča so tista z žepastimi vzmetmi,  ki omogočajo zelo dobro prilagoditev glede na težo in obliko telesa. Za osebe s povečano telesno težo pa so najbolj priporočljive jogi vzmetnice s šlarafijskimi vzmetmi, saj so robustne in imajo dolgo življenjsko dobo.


Jogi vzmetnice – akcija!

Še danes preglejte pestro ponudbo jogi vzmetnic v akciji. Na voljo so otroške vzmetnice in najrazličnejša jogi ležišča izdelana po najbolj naprednih anatomskih in ortopedskih načelih. Akcija jogi vzmetnic čaka samo na vas!


Postelja | Jogi vzmetnice – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
jogi vzmetnice, jogi vzmetnice akcija, otroški jogi, jogi ležišča, otroška vzmetnica
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA