Izterljivost terjatve: prenos terjatve v izterjavo je dobra rešitev

Izterljivost terjatve je odvisna od različnih dejavnikov. Načeloma velja, da je izterljivost terjatve najvišja takoj po zapadlosti obveznosti. Postopoma se izterljivost terjatve manjša, zato je pametno, da začnete z ukrepi čim prej. Ena od najboljših možnosti je prenos terjatve v izterjavo. Prenos oziroma odstop terjatve v izterjavo strokovnjakom zagotavlja uspešno poplačilo. Tako večinoma sploh ni potrebna izvršba izterjava denarnih terjatev po sodni poti.

prenos terjatve v izterjavoterjatve

Profesionalen pristop poveča izterljivost terjatve oz. možnost za uspeh


Vas skrbi izterljivost terjatve, saj ne poznate vseh možnosti, ki jih imate kot upnik? Odlična rešitev je lahko prenos terjatve v izterjavo. Če se odločite za odstop terjatve v izterjavo, je izterljivost terjatve odgovornost izbrane finančne družbe. Izterjava zastavljene terjatve bo hitra in enostavna. To velja še posebej, če se odločite za odstop terjatve v izterjavo družbi Converta. Izterljivost terjatve bo tako naša skrb. Strankam, ki se odločijo za prenos terjatve v izterjavo, je zagotovljena izterjava zastavljene terjatve v najkrajšem možnem času. Naš osnovni cilj je seveda izterjava zastavljene terjatve po izvensodni poti. Izvršba - izterjava denarnih terjatev po sodni poti namreč pomeni dodatne stroške. Z našo pomočjo je možna uspešna izterjava zastavljene terjatve hitreje in ugodneje!


Prenos terjatve v izterjavo vam omogoča nemoteno poslovanje


Naše bogate izkušnje, tudi mednarodne, pričajo o izjemno visoki izterljivosti terjatev. Če se odločite za prenos terjatev v izterjavo, ste lahko brez skrbi. Odstop terjatev v izterjavo močno poveča izterljivost terjatev, obenem pa vam prihrani ogromno časa in sivih las. Če trenutno velik del vašega delovnega časa predstavlja ukvarjanje z izterljivostjo terjatve, trpi vaša primarna dejavnost. To pa predstavlja tveganje za izgubo likvidnost. Za prenos terjatve v izterjavo se lahko odločite še danes - izterljivost terjatve bo postalo nekaj, s čimer se bo ukvarjala naša ekipa strokovnjakov za to področje. Storitev oziroma provizija pa se obračuna le, če je izterjava zastavljene denarne terjatve brez izvršbe uspešna. Tako je prenos terjatve v izterjavo brez tveganja za vas!

O ODKUPU TERJATEV

O MEDNARODNIH IZTERJATVAH