Imate tudi vi težave z neplačniki iz drugih držav oziroma v tujini?

V kolikor se srečujete s tujimi neplačniki in kljub lastnemu prizadevanju ne uspete izterjati vaš zaslužen denar. Imate dolžnika v tuji državi in ne veste kako se lotiti zadeve, da za vas ne bo predraga in neuspešna? Ne poznate pravnega sistema tuje države, z odvetniki iz drugih držav nimate izkušenj ali pa so zelo dragi?

Pomagamo vam lahko v več kot 100 državah po celem svetu vključno z vsemi evropskimi državami in državami bivše Sovjetske zveze, tako z izvensodno kot tudi sodno izterjavo!

Uspešni smo bili že v državah od Hrvaške, Bosne, Črne Gore, Italije, Avstrije, Nemčije, Poljske, Ukrajine, do Turčije, Maroka, Dubaja, Kameruna, Singapurja, Malezije in mnogih drugih.

UGODNE CENE IZVENSODNE IZTERJAVE - brez začetnih ali administrativnih stroškov! Nadomestilo / nagrado v odstotkih za pred-sodno izterjavo zaračunavamo le ob uspešni izterjavi in to le od izterjanega zneska!

Ker ni vseeno kdo poziva dolžnika k plačilu, zato Vam zagotavljamo višji odstotek izterjanih zapadlih terjatev, kot če se zadeve lotite sami! Kontaktirajte nas za ponudbo!