Prijava terjatev v stečaju

Ne želite izgubljati časa s pripravo prijav terjatev v stečaje ali prisilne poravnave, veste pa da to morate narediti vsaj z namenom, da lahko zahtevate vračilo DDV? Pri tem opravilu vam lahko pomagamo tudi mi.

V kolikor terjatev ne prijavite v rokih lahko le-te propadejo in niso nikoli poplačane iz morebitne stečajne mase, prav tako ne morete uveljaviti vračila DDV.

Prijava terjatev v stečajno maso je možna le v zakonskem roku, ki je 3 mesecev od objave datuma o začetku stečajnega postopka na spletni strani AJPES-a. Če zamudite rok za prijavo terjatve, izgubite pravico sodelovati v stečajnem postopku (pomeni ne smete opravljati procesnih dejanj), predvsem izgubite pravico do poplačila. Posebnosti glede prijave se nanašajo na prijave ločitvenih in izločitvenih pravic ter v primerih prijav terjatev v osebnih stečajnih postopkih.

Za vas izvedemo prijavo terjatve v stečajnem postopku že od 50,00 EUR + DDV!

prijava terjatve v stečaj


Spremljava stečajnih postopkov ali postopkov prisilne poravnave

Se sprašujete kateri od vaših dolžnikov so že v stečaju, prisilni poravnavi, da ne boste zamudili roka za prijavo? Se s tem obremenjujete na tedenski ali mesečni ravni? Ponujamo vam možnost, da ste vedno sproti dnevno obveščeni o insolventnih postopkih, ki so se začeli ali potekajo zoper vaše dolžnike. Verjamemo, da nimate časa za dnevno spremljavo postopkov vaših prijav v stečajih, prisilnih poravnavah. Zato vam nudimo našo pomoč po zelo ugodnih cenah že od 10,00 EUR + DDV.


Spremljava dolžnikov

Vas tudi po prijavi terjatve zanima kaj se dogaja z dolžnikom? Ker se spremembe ne zgodijo vsak dan, kljub temu pa je dobro dnevno izvajati spremljavo dolžnikov, da imate čas za odločitev glede vašega odziva. Tako boste dobili ob pravem času prejeli informacijo o vašem dolžniku.

Pokličite nas na telefon 059 077 084 ali pošljite elektronsko sporočilo na prijava-terjatev@converta.si, v primeru da želite več informacij o naših storitvah.

KAKO REŠEVATI TEŽAVE Z DOLŽNIKI V TUJINI?