Izterjava dolgov fizične osebe - zakaj se je ne smemo lotiti sami?

Izterjava dolgov od fizične osebe nam lahko povzroči ogromno skrbi in veliko časovno izgubo. Lotimo se je lahko sami, a v tem primeru tvegamo, da bomo pri izterjavi dolga od fizične osebe naleteli na kup težav in na rezultat, s katerim ne bomo zadovoljni. Potrebni bodo večji časovni vložek, novi stroški in dodatne zadolžitve zaposlenih, prav tako pa v večini primerov končni rezultat ni vzpodbuden, zato je bolje izterjavo dolgov fizične osebe prepustiti strokovnjaku. Če izterjavo dolga od fizične osebe zaupamo izterjevalni družbi, ki je pri svojem delu vztrajna, sistematična, uporablja izdelane postopke in ima na tem področju večletne izkušnje, potem je uspešnost terjatve skorajda zagotovljena. Odločimo se lahko tudi za izterjavo dolga preko sodišča po pravnomočni sodbi in sicer z uvedbo izvršilnega postopka. Imate težave z izterjavo dolgov fizične osebe in iščete nekoga, ki vas bo na podlagi pridobljenih znanj in izkušenj rešil iz zagate? V primeru izterjave dolga je Converta prava izbira!

izterjava

VEČ O IZTERJAVI TERJATEV SI PREBRITE TUKAJ!

Izterjava dolga fizične osebe - ali je uspeh zagotovljen?


Pri izterjavi dolga fizične osebe bodite pozorni na preprosto dejstvo - v kolikor se izterjave dolgov od fizične osebe ne nameravate lotiti samostojno, bodite previdni pri izbiri agencije. Če vam določena agencija zagotavlja 100% uspešnost pri izterjavi dolga, potem se vljudno zahvalite in prekinite sodelovanje. V družbi Converta imamo na področju izterjave dolga preko sodišča po pravnomočni sodbi in na področju izterjave dolgov fizične osebe mnogo izkušenj, a se kljub temu zavedamo, da je 100% zagotavljanje uspešnosti stranki metanje peska v oči. Kadar poteka izterjava dolga preko sodišča, ne moremo vplivati na končno odločitev pristojnega sodišča. Kljub temu pa vam zagotavljamo, da bomo pri svojem delu ravnali v skladu s poslovnim in profesionalnim kodeksom, zato so vaše skrbi odveč.

izterjava terjatev


Izterjava dolgov fizične osebe - na kakšen način je mogoča?


Izterjava dolga fizične osebe preko sodišča po pravnomočni obsodbi pomeni, da je dolg mogoče izterjati z uvedbo izvršilnega postopka, ki ga je mogoče voditi na podlagi izvršilnega naslova ali verodostojne listine. Upnik lahko pri izterjavi dolga preko sodišča vloži predlog za izvršbo na predpisanih obrazcih. Izterjava dolgov fizične osebe s strani izterjevalske agencije, ki deluje kot tretja stranka, predstavlja najboljšo in najbolj učinkovito rešitev na področju izterjave dolgov. Agencija v tem primeru deluje v imenu upnika, katerega namen je izterjati dolg. Ker agencija ni lastnica omenjenega dolga, upniku zaračuna določen delež od izterjane terjatve. Finančni trg je negotov in tvegan, zato se nanj nikar ne podajte sami, predvsem, če ste na tem področju neizkušeni in če imate težave z izterjavo dolgov od fizične osebe.


Izterjava dolga fizične osebe z našo pomočjo

Še zmeraj oklevate med tem, ali bi se izterjave dolga od fizične osebe lotili sami, ali pa bi za to raje najeli izkušeno agencijo? V družbi Converta smo specializirani za izterjave dolgov tudi preko sodišča in po pravnomočni sodbi, zaradi mnogih (predvsem pozitivnih) izkušenj na tem področju pa bomo znali na pomoč priskočiti tudi vam. Z bogatim znanjem in pridobljenimi izkušnjami bomo storili vse, da bo izterjava dolga fizične osebe rešena v vašo korist, saj smo do sedaj pomagali že številnim večjim podjetjem, ki so zaupala naši družbi. Na preprost način boste zmanjšali število dolžnikov, prihranili boste vaš čas in zaradi novo nastalih stroškov tudi denar, prav tako pa boste prispevali tudi k nižjim stroškom poslovanja. Naj vas izterjava dolgov fizične osebe ne spravlja več v slabo voljo. Celoten postopek prepustite naši ekipi z več kot 10-letnimi izkušnjami na področju izterjave dolga. Nudimo vam visoko kakovost storitev in iskanje rešitev, ki vam najbolj ustrezajo!