Izdelava rolet za vse vrste oken

V ponudbi roletarstva Medle je med drugim tudi izdelava rolet za vse vrste oken. Poleg tega, da so pri nas na voljo različna senčina, na primer žaluzije, tende, screeni itd. lahko izbirate tudi med različnimi komarniki, brisoleji ter celo stavbnim pohištvom in garažnimi vrati. Izdelava rolet je že od vsega začetka naša temeljna dejavnost, a ves čas stremimo k temu, da bi svojim strankam ponudili celostno storitev. Notranje in zunanje rolete za okna odlično zasenčijo, zaščitijo pred nezaželenimi pogledi in mrčesom, toplotno in zvočno izolirajo in predstavljajo odlično protivlomno zaščito. In seveda polepšajo vaš dom!

Izdelava rolet

Izdelava rolet po vaši meri

Na naši spletni strani je na voljo tako imenovani konfigurator, s katerim si sami lahko oblikujete izdelek po meri. Izdelava rolet z njegovo pomočjo poteka tako, da si izberete vrsto izdelka, nato se odločite za zunanje ali notranje rolete za okna in označite še tip omarice. Za boljšo predstavo lahko roleto dvignete, povsem spustite ali jo pustite napol spuščeno. Nato izberete še barvo rolete in barvo hiše ter si izdelek ogledate na stavbi. Izdelava rolet se bot udi v praksi povsem prilagodila vašim željam in meram, tako da boste resnično dobili takšna senčila, kot si jih najbolj želite.

Rolete za okna niso namenjene samo senčenju

Izdelava rolet v podjetju Medle je že vrsto let usmerjena k izdelavi senčila, ki bi poleg svoje osnovne funkcije - torej zastiranja in pogledov - uporabniku nudilo še dodatne prednosti. Notranje in zunanje rolete so lahko odlična zaščita pred vlomi, saj so v vse naše izdelke vgrajene varnostne vzmeti, zaradi katerih rolete z zunanje strani težko odpreti. Izdelava rolet lahko vključuje tudi zapirala in posebne protivlomne vzmeti, ki še povečajo zaščito. Hkrati lahko z uporabo rolet regulirate temperaturo prostora, obenem pa so rolete tudi toplotno izolativne, kar pomeni, da boste prihranili tudi pri ogrevanju oziroma klimatizaciji prostora. Izdelava rolet dopušča veliko možnosti, ki olajšajo in izboljšajo vaše življenje.

Roletarstvo Medle |Izdelava rolet, zunanje rolete, rolete za okna- povezave do naše spletne strani: