Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka Daikin ali Mitsubishi? Izberite najboljše - izberite Orco!

Toplotna črpalka Daikin ali Mitsubishi? Se odločate za nakup toplotne črpalke, pa ne veste, katero izbrati? Ne veste, katera je najboljša in najbolj zmogljiva? Kaj pa cenik črpalk Mitsubishi? Je za vas tudi cenik pomemben? V podjetju Orca Energija d. o. o. se ukvarjamo s proizvodnjo visokozmogljivih toplotnih črpalk, ki v svoji kakovosti in delovanju presegajo visoke evropske standarde. Vse naše toplotne črpalke zrak voda so opremljene s kakovostnimi in zanesljivimi zunanjimi enotami Mitsubishi, med njimi tudi modeli Mitsubishi Zubadan in Mitsubishi Ecodan. Ker se zavedamo, da je na slovenskem trgu kar nekaj ponudnikov toplotnih črpalk, ki ponujajo zanesljive toplotne črpalke, nam je popolnoma razumljivo, da se bo kupec vprašal, ali toplotna črpalka Daikin ali Mitsubishi. Mi vam ponujamo zunanjo enoto Mitsubishi, ki se je odlično izkazala v kombinaciji z našo toplotno črpalko Orca Coolwex. Mitsubishi zunanje enote odlično dopolnjujejo Orca toplotne črpalke, zato če ste v dvomu, ali toplotna črpalka Daikin ali Mitsubishi, mi predlagamo Mitsubishi. Ne le, da je izredno kvalitetna, dostopna je po ugodnem ceniku.

toplotne črpalke Mitsubishi Zubadan cenik


Kako deluje toplotna črpalka zrak voda?

V primerjavi z ostalimi sistemi ogrevanja so Mitsubishi toplotne črpalke zrak voda zagotovo najboljša izbira, saj pomenijo najnižje stroške ogrevanja v primerjavi z drugimi viri. To je dejstvo. Vas zanima, kako je to mogoče? Toplotna črpalka deluje s pomočjo zraka, ki je neizčrpen in popolnoma brezplačen vir energije. Za svoje delovanje pa tovrstne črpalke potrebujejo tudi majhen delež električne energije. Odlična novica je tudi, da so ogrevalne toplotne črpalke zrak voda primerne ne le za ogrevanje prostorov, temveč tudi za ogrevanje sanitarne vode v vgrajenem bojlerju. Verjetno se zavedate, da je električni bojler eden največjih porabnikov električne energije v gospodinjstvu. Sedaj se lahko to spremeni. Delovanje toplotne črpalke je enostavno in varno, predvsem pa okolju in uporabniku prijazno. Edino vprašanje, ki se vam verjetno poraja pa je, ali toplotna črpalka Daikin ali Mitsubishi.


Zakaj je Mitsubishi zunanja enota boljša izbira?

Prepričani smo, da je naša toplotna črpalka, ki je opremljena z zunanjo enoto Zubadan ali Ecodan, najboljša izbira za vas. V kombinaciji daje odlične rezultate in dosega visoka grelna števila. Prav zato so naše toplotne črpalke primerljive z veliko dražjimi sistemi, ki kot vir energije uporabljajo zemljo ali podtalnico. Priklopite jo lahko na katerikoli sistem ogrevanja ali hlajenja, regulacija pa je možna tudi preko pametnih telefonov in tabličnih računalnikov.

Toplotna črpalka zrak voda Daikin ali Mitsubishi?


Nova izboljšana zunanja enota Mitsubishi Zubadan

Predstavljamo vam nove, še bolj zmogljive modele zunanjih enot, ki so tehnološko izpopolnjeni, namenjeni pa so stanovanjski uporabi. Njihovo delovanje je tiho, oblika kompaktna in zaseda veliko manj prostora kot konkurenčne enote, na primer Daikin, so zanesljive itd. Zunanja enota toplotne črpalke zrak voda Mitsubishi omogoča neoviran dotok in odtok zraka tudi pri ogrevanju velikih površin. Če ste še vedno v dvomu, ali Daikin ali Mitsubishi, sedaj verjetno že veste, katero boste izbrali. Izberite najboljšo!


Zunanja enota Mitsubishi Ecodan

Omenjena zunanja enota je izredno zmogljiva, učinkovita in zanesljiva, pohvali pa se lahko z zelo tihim delovanjem. Toplotna črpalka Mitsubishi oziroma njena zunanja enota se pogosto kombinira z našo toplotno črpalko zrak voda Coolwex, saj se je izkazala kot odlična dopolnitev našim toplotnim črpalkam. Vse zunanje enote toplotne črpalke zrak voda omogočajo neoviran dotok in odtok zraka. Tudi ko se ogrevajo večje površine, je odlična izbira prav omenjena zunanja enota. Cenik toplotnih črpalk Mitsubishi je ugoden in konkurenčen, življenjska doba naprav pa dolga. Če se odločite za nakup pri nas, vam ponujamo celovito storitev na enem mestu, ki se prične s strokovnim svetovanjem pri izbiri primerne naprave za vaše potrebe in potrebe vašega gospodinjstva, strokovno montaži in rednim vzdrževanjem.

OGREJTE SE Z VISOKOTEMPERATURNIMI TOPLOTNIMI ČRPALKAMI