Tipske lesene montažne hiše – cenik

 

Razlogov za izbiro lesene montažne hiše je veliko, med njimi pa nedvomno prednjačijo prijeten videz, prijaznost do narave in denarni vidik lesene hiše. Cenik za tipske lesene hiše je na voljo na spletni strani. V podjetju Loghouse pa vam seveda lahko izdelamo tudi doma po naročilu, saj so možnosti tako rekoč neomejene. Cena lesene hiše je odvisna od njene velikost, uporabljenih materialov in celotne zasnove, vsekakor pa se naložba v energetsko varčne hiše obrestuje, saj so stroški bivanja za lesene montažne hiše občutno nižji kot pri klasični gradnji. Poleg tega je bivalno okolje zaradi naravnih materialov prijetno in življenje v takšnih hišah zelo kakovostno.

 

Montažne lesene hišeLesene montažne hiše imajo veliko prednosti za uporabnika

 

Ker je tako za tipske lesene hiše kot za hiše po naročilu osnovni material les, so izdelki podjetja Loghouse prijazni tako do uporabnika kot do okolja. Lahko rečemo, da ima uporabnik dvakratni korist od lesene hiše. Cenik je prvi razlog, saj so takšne hiše glede na to, koliko z njimi dolgoročno prihranite, cenovno zelo ugodne, saj gre za energetsko varčne hiše. Druga prednost, ki jo uporabniku nudijo lesene montažne hiše, pa je visoka kakovost bivanja. Tipske lesene hiše tako kot tiste po naročilu nudijo izjemno prijetno bivalno okolje, saj je uporabljen naravni material, ki diha in je tako temperaturno kot zvočno dobro izolativen. Hkrati so take hiše požarno in potresno varne.

 

Lesene hiše – cenik

 

Cena lesene hiše je seveda odvisna od tega, ali gre za tipske lesene hiše, ki jih imamo v podjetju Loghouse na voljo, ali pa želite hišo po meri. V vsakem primeru so lesene montažne hiše pametna izbira, saj so poleg potresne in požarne varnosti, visokih izolativnih karakteristik, prijetnega bivalnega okolja in prijaznosti do okolja tudi cenovno ugodne. Pomembne so seveda specifike vsake posamezne lesene hiše, cenik tipskih izdelkov pa si lahko ogledate na spletu ali pa se oglasite pri nas in vam bomo izdelali natančen projekt vaše lesene montažne hiše.

 

Loghouse | Lesene montažne hiše nudijo zdravo bivalno okolje – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
LogHOUSE d.o.o.
Naslov
Savinjska cesta 4
3331 Nazarje
Spletna stran
E-pošta
08 205 8492
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
Lesene montažne hiše, lesene hiše cenik, tipske lesene hiše, Cena lesene hiše, energetsko varčne hiše
ZEMLJEVID