Lesene hiše na ključ: vselitev možna v izjemno kratkem času

Če ste oseba, ki živi in diha z naravo imamo idealno rešitev za vas.

Lesena hiša na ključ cena 

Lesene hiše na ključ so izvrstna rešitev za vse, ki želite vsa gradbena dela opraviti z enim par

tnerjem in s tem prihraniti čas. Ta partner je lahko podjetje Loghouse, kjer poskrbimo za profesionalno izdelavo lesene hiše na ključ. Navdušeni boste tudi nad kakovostjo izdelave lesene hiše na ključ, ki bo varčna, okolju prijazna in udobna za bivanje. Lesena hiša na ključ je lahko pripravljena na vselitev v neverjetno kratkem času!

Preverite tudi: lesene hiše iz brun >>

Izberete lahko med objekti za katere so že pripravljeni načrti - tipske hiše - ali pa vam izdelamo hišo, kjer lahko upoštevamo vse vaše želje. Gradnja hiše je torej prilagojena vašim željam in zmožnostim. 

Za bivanje pripravljene lesene hiše na ključ

Objekte lahko za svoje stranke izdelamo do katere koli faze - od gradnje konstrukcije do zadnjih podrobnosti. Najbolj praktična izbira je seveda lesena hiša na ključ. Cena je v tem primeru nekoliko višja, a še vedno zelo ugodna. Seveda pa morate upoštevati, koliko časa in energije boste prihranili, če se odločite za naročilo lesene hiše na ključ. Cena lesene hiše na ključ je tako v resnici izjemno ugodna, saj so vam prihranjene številne skrbi. Sodelovanje z enim samim partnerjem je na koncu pogosto najboljša izbira tudi s finančnega vidika. V našem podjetju poskrbimo, da je gradnja vašega novega doma čim hitrejša in brez zapletov ter posledično za vas brez stresa. Konstrukcija lesene hiše na ključ bo izdelana iz vrhunskega lesa, poskrbljeno pa bo tudi za odlično izolacijo, ki je ena ključnih komponent lesene hiše na ključ. Vaša »naloga« bo le še, da se vselite. Običajno je lesena hiša na ključ pripravljena že v nekaj mesecih od pridobitve gradbenega dovoljenja!

Gradnja lesene hiše na ključ

Energetsko varčna lesena hiša na ključ

Kombinacija našega znanja in bogatih izkušenj zagotavlja vrhunsko kakovost lesene hiše na ključ. Naše nizkoenergijske lesene hiše na ključ so izjemno ekonomične. Izgube energije bodo minimalne, kar pomeni tudi zelo nizke stroške bivanja. Cena lesene hiše na ključ je tako na dolgi rok resnično zelo ugodna, vaše bivanje pa bo v sožitju z naravo.