Pošlji povpraševanje

Klasična pedikura in medicinska pedikura v Ljubljani


Pedikura
je kozmetični postopek za nego stopal in nohtov na stopalih. Stopala so najbolj obremenjeni del človeškega telesa, zato si zaslužijo veliko pozornosti. Redna klasična pedikura lahko prepreči marsikatero bolezen ali nepravilnost na vaših stopalih. V nasprotnem primeru se lahko pojavijo težave, kot so otiščanci, kurja očesa, glivični, vraščeni ali zadebeljeni nohti ter zadebeljena ali odvečna koža na stopalih. Klasična pedikura tem težavam ni kos, zato je potrebna medicinska pedikura, ki vam bo podarila lahkoten in brezskrben korak v življenje.

Klasična pedikura se v kozmetičnem salonu Lassana Ljubljana začne z namakanjem v topli zeliščni vodi. Sledi pregled stopal in svetovanje, nadaljujemo pa z odstranjevanjem trde kože in nego nohtov, ki lahko po želji vključuje tudi lakiranje. Ko je nega kože in nohtov končana, noge namažemo s kremo za stopala, ki noge dodatno osveži. Odločite se lahko tudi za 20-minutno masažo stopal. Kot dodatek pedikuri priporočamo tudi permanentno (gel) francosko pedikuro, ki bo vaše noge ohranila sveže tudi do šest tednov.

Medicinska pedikura poskrbi tudi za kurje oko


Klasična in medicinska pedikuraMedicinska pedikura
je v primerjavi s klasično bolj usmerjena v odpravljanje težav s stopali in nohti na nogah. Tovrstna nega je namenjena vsem, ki jih pestijo različne težave na stopalih, in tudi vsem, ki si želijo ohraniti zdrava in lepa stopala. Namenjena je vsem starostnim skupinam, tako moškim kot ženskam.

Medicinska pedikura najpogosteje vključuje saniranje vraščenega nohta, odpravo glivičnih obolenj in odstranjevanje kurjih očes na podplatu. Kurje oko je izjemno nadležna težava, ki se pojavi na prstih ali blazinicah stopala. Zaradi stalnega pritiska na živčne končiče v koži je lahko tvorba izrazito boleča, največkrat pa kurje oko nastane zaradi statičnih nepravilnosti ali pa neudobne obutve, največkrat pa kurja očesa nastanejo na podplatu. Za odstranjevanje kurjega očesa so potrebne snovi, ki povsem neboleče omehčajo trdo, poroženelo kožo. V kozmetičnem salonu Lassana Ljubljana kurja očesa odstranjujemo tako, da jih najprej namočimo v toplo vodo, da se koža zmehča. Nato pa jih odluščimo s skalpelom. Ves čas seveda uporabljamo profesionalno opremo za pedikuro.

Obiščite kozmetični salon Lassana Ljubljana, kjer vam je poleg klasične pedikure na voljo tudi wellness pedikura, seveda pa se na našem pestrem seznamu storitev nahaja tudi manikura.

Kozmetični salon Lassana | Klasična pedikura v Ljubljani - povezave do naše spletne strani: