Pošlji povpraševanje

Odstranjevanje dlak - depilacija za ženske in moške

DepilacijaDepilacija velja za nujno, a precej nepriljubljeno opravilo. Depilacija nog med ženskami je postala nekaj vsakdanjega, saj praktično vsaka ženska pred odhodom na morje poskrbi za depilacijo nog. Depilacija, ki jo ženska opravi sama, je lahko zamudna in precej boleča, zato je bolje, da ženske za odstranjevanje dlak izberejo usposobljeno osebje kozmetičnega salona Nika.

V zadnjem času je depilacija vedno bolj priljubljena tudi pri močnejšem spolu. Moški se lahko pri nas odločijo za odstranjevanje dlak na različnih delih telesa. Depilacija hrbta, depilacija prsnega koša ali depilacija nog je še posebej primerna za športnike kot so plavalci ali kolesarji.


Odločitev, katera depilacija je prava za vas, včasih ni lahka. Ko se odločamo za način, ki je optimalen za odstranjevanje dlak, upoštevamo tip kože, občutljivost in vaše želje. Nudimo vam različne načine za odstranjevanje dlak kot sta lasersko odstranjevanje in depilacija z voskom.


Če želite, da nadležna redna in boleča depilacija z voskom ali britvico postane preteklost, se odločite za lasersko odstranjevanje dlačic. Trajna laserska depilacija ELOS bo poskrbela, da se boste znebili dlačic kjerkoli na telesu. Trajno odstranjevanje dlak oziroma trajna depilacija - cenik vam je na voljo na naši spletni strani, kjer si lahko ogledate tudi cene za druge vrste depilacije kot so brazilska bikini depilacija in francoska depilacija (depilacija intimnih delov), depilacija nog, hrbta in podpazduh, depilacija prsnega koša ter cene za odstranjevanje dlak na drugih predelih telesa.


Kozmetični salon Nika | V našem salonu so vam na voljo naslednje vrste depilacije:

- depilacija obraza
- depilacija rok
- depilacija podpazduhe
- depilacija bikini predela (brazilska depilacija)
- laserska trajna depilacija