Pošlji povpraševanje

Nega kože je poleti še pomembnejša

Piling za obraz

Poletni dopust je čas, ko se sprostimo in odpočijemo, a nega kože je še toliko pomembnejša. Najbolj izpostavljena je - tako kot vedno - seveda koža na obrazu in rokah, a ker smo poleti manj oblečeni, je koža po vsem telesu mnogo bolj izsušena in izčrpana kot običajno. Intenzivna nega kože mora torej zajemati celo telo, še posebno, če ste bili na morju, kjer se je soncu pridružila še morska voda. Sicer pa velja, naj bo nega kože poleti vsaj takšna kot ponavadi: privoščite si piling za obraz, kožo bo nahranila tudi maska za obraz in nega z ustreznimi hranilnimi in vlažilnimi kremami. Nega aknaste kože poleti ni bistveno drugačna kot sicer. Navadno ji sonce in morje celo dobro deneta.

Nega kože po dopustu

Ko pridemo z dopusta je naša koža navadno nekoliko porjavela, navadno suha in malce izčrpana od sonca, soli in dejstva, da na počitnicah navadno nekoliko zanemarimo skrb za svoje telo. Takrat je smiselno, da se oglasite v Kozmetičnem salonu Nika, kjer bomo z nekoliko intenzivnejšo terapijo (piling, maska za obraz, nega aknaste kože ...) poskrbeli za svež in mladosten videz vaše kože po vsem telesu. Zagotovili bomo, da boste spet videti sijoči, čeprav nega kože na dopustu ni bila vaša prva misel in ste jo morda celo nekoliko zapostavili.

Redna nega kože za zdrav in mladosten videz

Prvi in najpomembnejši pogoj za to, da boste vse leto in ne glede na starost videti sijoči, je redna nega kože. Nekoliko si seveda lahko pomagate z domačimi pripravki in v trgovinah kupljenimi kremami, a za res dober učinek je smiselno, da se piling in maska za obraz vsaj občasno naneseta v kozmetičnem salonu, kjer so preparati bistveno bolj kakovostni in učinkoviti. V kozmetičnem salonu Nika poskrbimo, da se nega kože izvaja s čim bolj naravno kozmetiko, ki je prijazna do uporabnika in narave. Privoščite si razvajanje po dopustu in nahranite svojo kožo!

Kozmetični salon Nika | Nega kože, piling za obraz, maska za obraz, nega aknaste kože - povezave do naše spletne strani: