Pošlji povpraševanje

Popolna nega obraza, dekolteja in občutljive kože. Oglejte si cenik na naši spletni strani.


Nega obraza domaV kolikor si želite kvalitetno in učinkovito nego obraza doma in dekolteja, občutljive kože ali nego stopal, potem obiščite Kozmetični salon Nika in poskrbeli bomo, da se boste v svoji koži spet dobro počutili. Poleg tega, da vam ponujamo različne tretmaje za neko obraza, dekolteja in občutljive kože, vam bomo z veseljem svetovali tudi glede nege obraze doma. Vse informacije, vključno s cenikom, lahko najdete na naši spletni strani: http://www.kozmeticnisalon-nika.si/nega-stopal. Poleg nege obraza in dekolteja pa boste pri nas našli še veliko drugih storitev, vključno z različnimi masažami, manikuro in pedikuro, refleksno masažo stopal, finsko savno, različne vrste depilacij, anticelulitno nego in še mnogo drugega. Oglejte si naš cenik in se prepričajte o kakovosti naših storitev z vašim obiskom.


Poskrbite za ustrezno nego obraza tudi doma


Ključnega pomena za pravilno nego obraza je predvsem nega obraza doma. za vas smo pripravili praktične nasvete, kako za svojo kožo vsak dan poskrbeti tudi doma. zelo pomembno je, da za nego svojega obraza in nego občutljive kože poskrbite zjutraj in zvečer s čiščenjem obraza in pravilno nego s toniki in kremami. Privoščite svojemu obrazu nego, ki jo potrebuje. Če vsakodnevno uporabljate make up, potem je nega obraza doma še posebno pomembna. Prav tako pa je pomembno, da poskrbite tudi za nego kože na dekolteju, nego na stopalih in ostalih delih telesa.

VEČ O BRAZILSKI DEPILACIJI


nega obraza cenikCenik za nego telesa in obraza. Privoščite svojemu telesu le najboljšo nego

.
Privoščite si nego obraza in telesa v našem kozmetičnem salonu, vsakodnevno pa za nego poskrbite tudi doma. V našem kozmetičnem salonu bomo poskrbeli za tudi najbolj občutljivo kožo. Ker vemo, da je današnji tempo življenja hiter in da si včasih ne moremo vzeti časa zase, smo za vas pripravili tudi praktične nasvete za nego občutljive kože, stopal in obraza doma. Če si želite prave sprostitve po napornem dnevu, pa vas vabimo, da si privoščite tudi refleksno masažo stopal. Oglejte si naš aktualen cenik nege obraza in videli boste, da vam ponujamo zares ugodno razvajanje.