Pošlji povpraševanje

Kozmetični salon Nika | Manikura

manikuraV kozmetičnem salonu Nika vam je na voljo manikura nohtov, s katero ohranimo vaše roke in nohte zdrave in jim dajejo naraven videz . Ker so roke izpostavljen del telesa in pogosto predstavljajo prvi stik s človekom je urejenost nohtov pomembna. Manikura v Kamniku ne poskrbi samo za masaže kot je klasična masaža telesa, temveč tudi za negovanost in lep videz nohtov. Ne predstavljajo pa urejeni nohti na rokah samo estetskega videza, ampak so potreba in slog vsake moderne ženske in modernega moškega. Redno obiskovana manikura v Kamniku vam zagotavljata močne, zdrave in lepo oblikovane nohte, zaradi katerih boste videti še lepši. Po želji predstavnicam nežnejšega spola nohte premažemo še z lakom. V naši ponudbi je tudi francoska manikura in geliranje nohtov s podaljšavo. Ne pozabite, da redna in pravilna manikura nohtov vpliva na vaše zdravje kot tudi dobro počutje. Zatorej naj bo manikura v Kamniku vaša odločitev, ki bo poskrbela za odsev vašega zdravja na rokah. Manikura kot tudi cena sta dostopni tako ljudem z manjšo težo denarnice kot tudi tistim z večjo.

MANIKURA ZA MOŠKE IN ŽENSKE


Manikura v Kamniku obsega naslednjo ponudbo:

  • Osnovna nega nohtov in rok ,
  • Manikura nohtov ob negi obraza,
  • Navadno lakiranje,
  • Francosko lakiranje,
  • Gelirani nohti
  • Korekcija,...FRANCOSKA MANIKURA


Francoska manikura daje nohtom in splošno rokam eleganten ter prefinjen videz. Ker vključuje več zaporednih stopenj zna biti njena izdelava včasih zahtevna. Po osnovni negi nohtov v salonu na daljše nohte nanesemo bel lak in sicer tako, da dobimo na koncu nohta lepo oblikovano ukrivljeno linijo, ki daje naravni videz. Francoske manikura tako vključuje oblikovanju elegantne linije, kjer si pomagamo z nalepkami, ki vam jih začasno nalepimo na noht. Na koncu čez celoten noht nanesemo plasti prozornega laka. V kozmetičnem salonu Nika uporabljamo kakovostne lake, kar se pozna pri dobri viskoznosti nohta kot tudi pri prekrivnosti in trajnosti nanešenega laka. Dovolite, da naši kakovostno izbrani laki negujejo in ščitijo še tako šibke nohte, sočasno pa jim omogočajo tudi rast.

francoska manikura

MANIKURA - UGODNA CENA NEGE


V kozmetičnem salonu Nika je za vas zagotovljena manikura po ugodni ceni. Obiščite nas, saj veste da bosta kakovostna manikura in cena, ki je bila ob negi postavljena polepšale vaše roke za relativno majhen znesek. Odločite se za manikuro v Kamniku v našem lepotnem salonu in dovolite, da vam dajo negovani in lepo oblikovani nohti poleg samozavesti še očarljiv videz. Mnogi so prepričani, da so lepi nohti in nega kože na rokah nekaj najboljšega kar lahko ženska kot tudi moški da sebi. Po urejeni manikuri vam je v našem salonu na voljo še depilacija bikini predela.