Pošlji povpraševanje

Manikura za moške in ženske | Vedno lepi in urejeni nohti

Manikura

Manikura že dolgo ni več zgolj v domeni žensk, saj so tudi moški spoznali, da so urejene roke izjemno pomembne. Naše roke so poleg obraza namreč najbolj izpostavljen del telesa, kar pomeni, da so tudi nadvse opazne. Kakovostna manikura za ženske navadno pomeni opazne nohte, urejene skladno z oblačili ali priložnostjo, moški pa so bolj zadovoljni, če je manikura neopazna in jim nohte in roke zgolj uredimo. Pri tem ne gre le za lep videz rok in nohtov, ampak manikura zagotavlja tudi zdrave roke, s katerimi boste rade volje segli v roko nekomu drugemu ali brez skrbi opozorili nanje z nakitom.

Manikura z gel laki

Kako so videtilepiin urejeninohti ni nobenega dvoma, od okusa posameznika pa je odvisno, za kakšno manikuro se odloči. Predvsem ženske pogosto izberejo nego oziroma polepšanje svojih nohtov z gel laki. Te nanesemo na predhodno osnovno urejene nohte in jih segrejemo pod infrardečo lučko. Takšna manikura je izjemno obstojna, saj se brez težav ohrani tudi do štiri tedne. Tako vam ne bo treba nenehno popravljati nohtov, da bi bili videti, kot je treba. Ženske se pogosto odločijo tudi za dodatne okrasne elemente, kot so bleščice, kamenčki ali nalepke, moški pa prisegajo na naraven videz.

Urejeni nohtiManikura z izdelki Jessica

Osnovni postopek za lepe in urejene nohte je tako za moške kot za ženske enak. Nohte segrejemo z masažo, s katero nanesemo nanje olje ali kremo, ki vsebuje koristne sestavine. Nato odstranimo obnohtno kožico, nohte oblikujemo s piljenjem in jih nazadnje še skrtačimo. Manikura se lahko tu zaključi. A navadno se nadaljuje tako, da na nohte nanesemo podlak, nato pa še lak v želeni barvi. Kakovostna manikura v Kozmetičnem salonu Nika vam zagotavlja, da bodo vaše roke dolgo časa lepe, obenem pa vam ne bo treba pretirano paziti nanje, da takšne tudi ostanejo.

Kozmetični salon Nika | Manikura, lepi nohti, urejeni nohti - povezave do naše spletne strani: