Pošlji povpraševanje

Lasersko odstranjevanje dlačic prinaša popolnoma gladko, svileno in mehko kožo

Lasersko odstranjevanje dlačic z ELOS tehnologijo omogoča neboleče odstranjevanje nezaželenih dlačic, ne glede na to, kje na telesu se nahajajo. Postopek deluje po principu uničevanja mešičkov dlačic s pomočjo optične in radiofrekvenčne energije, ki termalno poškodujeta mešiček dlačice in s tem preprečita normalno rast dlake. Lasersko odstranjevanje dlačic nudi hitrejše segrevanje in uničenje mešičkov pri temnejših dlačicah, uspešno pa se spopade tudi s svetlejšimi. Lasersko odstranjevanje dlačic z ELOS tehnologijo je v primerjavi z navadno depilacijo učinkovitejše in dolgotrajnejše, saj poskrbi, da se po določenem številu tretmajev toplotno uničijo vsi mešički.

V kozmetičnem salonu Nika vam omogočamo trajno odstranjevanje dlak z obraza, rok in nog, hrbta ter na intimnih predelih. Seveda pa se namesto za lasersko odstranjevanje dlačic lahko odločite tudi za klasično depilacijo. Vas zanima, kaj je brazilska depilacija? Preberite si v nadaljevanju.

Odstranjevanje dlačic z lasersko depilacijobrazilska depilacija

Kaj je brazilska depilacija?

Brazilska depilacija je priljubljeni način odstranjevanja vseh dlačic na intimnih predelih z vročim voskom. Odstranjene dlake ponovno zrastejo po treh do štirih tednih in so občutno tanjše in manj močne. Medtem ko bikini depilacija poskrbi za odstranjevanje dlačic na bikini predelu, pa brazilska depilacija odstrani vse dlake na celotnem intimnem predelu, in sicer z venerinega grička, sramnih ustnic ter predela bikinija. Tovrstna depilacija vam tako omogoča brezskrbne dni brez britja in draženja kože. Vaša koža bo nežna, gladka in mehka. Ne boste se več spraševale, kaj je brazilska depilacija, ampak jo boste priporočile tudi prijateljicam.

Depilacija - moški, ne pozabite na hrbet

Vse več moških si ne odstranjuje samo dlak na obrazu, ampak tudi tiste na prsnem košu in zadnjem delu vratu. Depilacija pa je možna tudi na hrbtu. Poraščen hrbet sicer ne moti vseh žensk, so pa nekatere dlake na hrbtu lahko zanje tudi obijajoče.

Če ob sebi nimate nikogar, ki bi vam dlake na hrbtu vsakih nekaj dni odstranil z britvico, je depilacija z vročim voskom najprimernejša rešitev za vaš hrbet. Trajno rešitev, ki bo sicer zahtevala nekaj več časa in sredstev, pa predstavljata elektroliza ali lasersko odstranjevanje dlačic.

Pozabite na vsakodnevno boleče britje in voskanje, pekočo in srbečo kožo ter vraščene dlake. V kozmetičnem salonu Nika vam ponujamo enostavno in trajno rešitev - lasersko odstranjevanje dlačic. Še več o tem, kaj je brazilska depilacija ali kako bi vaš hrbet rešili nezaželenih dlak, pa si lahko preberete na naši spletni strani.

Obiščite nas in odkrijte, kaj je brazilska depilacija.