Pošlji povpraševanje

Depilacija - odstranjevanje dlak z vročim voskom

Depilacija z voskom je učinkovita metoda za odstranjevanje dlak, saj odstrani dlako skupaj s korenino. Vosek se namreč dodobra oprime dlake, kar omogoča hitro in temeljito depilacijo večjih površin. Ker je vosek segret, toplota odpre tudi folikle, zaradi česar dlako lažje izvlečemo in je ne pretrgamo. Za čim bolj uspešno depilacijo morajo biti dlake dolge vsaj 0,5 centimetra. Če je dlaka izpuljena s korenino, bo ta ponovno zrasla šele v 2 do 6 tednih. Takšna dlaka bo tudi oslabljena, mehkejša in svetlejša. V primeru, da je to vaša prva depilacija z voskom, je postopek treba ponoviti šele po štirih do šestih tednih. Ob redni depilaciji z voskom pa se razredči tudi poraščenost.

V kozmetičnem salonu Nikase depilacija izvaja z visokokakovostnim toplim voskom in trakovi. Depilacija z voskom je primerna za odstranjevanje dlak na nogah, rokah, hrbtu, obrazu in bikini predelu. Primerna je tudi za intimno brazilsko depilacijo.

Depilacija z voskom - preprost postopek odstranjevanja dlak


Depilacija z voskom v salonu NikaDepilacija
s pomočjo voska je odlična rešitev za odstranjevanje velike količine dlak hkrati. Sam postopek odstranjevanja dlak s toplim voskom je precej preprost. Najprej segrejemo vosek, nato pa ga v tanki plasti nanesemo na poraščene dele. Čezenj položimo depilacijski trak in ga pogladimo v smeti rasti dlak. Med ohlajanjem in strjevanjem se dlake zagozdijo v vosek. Depilacijski trak sunkovito povlečemo s kože v nasprotni smeri rasti dlak.

Čeprav je depilacija z voskom boleča, se obrestuje. Vaša koža bo še več tednov nežna in gladka. Pozabite na britvice in depilacijske kreme, polne škodljivih kemičnih snovi. Depilatorji radi potrgajo dlačice, zato te prej zrastejo in se rade vraščajo. Pri depilaciji z voskom pa vraščenih dlak skoraj ni, nega kože pa je tako lažja in prijetnejša.

Depilacija z voskom je tako najhitrejša, najbolj temeljita in najbolj naravna metoda odstranjevanja dlak. Obiščite Kozmetični salon Nika, kjer vas bomo rešili vseh neželenih dlačic.

Kozmetični salon Nika | Depilacija z voskom in odstranjevanje dlak v Kamniku - povezave do naše spletne strani: