Pošlji povpraševanje

Laserska depilacija Elos omogoča trajno odstranjevanje dlak

Pozabite na vsakodnevno boleče britje in voskanje, pekočo in srbečo kožo ter vraščene dlake. V kozmetičnem salonu Nika vam ponujamo enostavno in trajno rešitev. Na voljo vam je najnovejša metoda za trajno odstranjevanje dlak - laserska depilacija. Z Elos tehnologijo omogoča odstranjevanje nezaželenih dlačic ne glede na to, kje na telesu se nahajajo. Deluje na na principu uničevanja mešičkov dlačic s pomočjo optične in radiofrekvenčne energije, ki termalno poškodujeta mešiček dlačice in s tem preprečita normalno rast dlake. Ker se po določenem številu tretmajev uničijo vsi mešički, je depilacija z lasersko tehnologijo v primerjavi z navadno depilacijo učinkovitejša in dolgotrajnejša.


Ker se laserska depilacija ne izvaja na predhodno zagoreli koži, je najbolj primeren čas za tovrstno trajno odstranjevanje dlak jeseni, tretmaji pa nato potekajo skozi vso zimo. Ker dlake rastejo v treh fazah, je treba postopek za odstranjevanje dlak ponoviti. Navadno je potrebnih 5 do 6 tretmajev. Tretma ponavadi traja manj kot pol ure, sam postopek pa praviloma ni boleč. Varen in neboleč učinek pri trajnem odstranjevanju dlak omogoča aktivno hlajenje kožne površine. Laserska depilacija nudi trajno odstranitev dlak tako ženskam kot moškim.

Laserska depilacija obraza in telesa, pa tudi intimnih predelov

Depiliranje se lahko izvaja na vseh delih telesa, razen okrog oči. Učinkovita je tudi pri svetlih in rdečih dlakah ter dlakah v fazi rasti na vseh tipih kože. V kozmetičnem salonu Nika vam omogočamo trajno depiliranje dlak z obraza, rok in nog ter na intimnih predelih. Laserska brazilska depilacija je izredno priljubljena tako pri moških kot pri ženskah, saj pripomore k samozavesti. Lasersko depiliranje na intimnih predelih pa prinaša še številne druge prednosti, zlasti pa mehko, gladko in nežno kožo brez dražečega občutka in vraščenih dlak.


Ženske se pogosto ukvarjajo tudi z nezaželeno poraščenostjo naših nog, zato je zelo priljubljeno lasersko depiliranje nog.

Depilacija nog - prihranite čas in denar

Vsakodnevno depiliranje nog z britvicami ali z voskom je boleča, prinaša pa le kratkoročne rezultate, ki jih spremljajo pekoča rdečica in vraščene dlake. Depilacija nog z lasersko tehnologijo pa nam ponuja možnost dolgotrajne svilene občutke. Prihranili bomo tudi čas in denar, saj bodo britvice in vosek postali preteklost.

Vabljeni v Kozmetični salon Nika - naj vam laserska depilacija pomaga, da se znebite nezaželene poraščenosti. Dodatne informacije lahko dobite tudi na naši spletni strani.

Kozmetični salon Nika | Bikini depilacija, trajno odstranjevanje dlak, depilacija nog - povezave do naše spletne strani: