Brazilska depilacija, depilacija nog in depilacija rok z vročim voskom

Depilacija z voskom je učinkovita metoda za odstranjevanje dlak, ki dlako odstrani v korenu. Še posebej odlična rešitev je za odstranjevanje velike količine dlak hkrati. Postopek je treba ponoviti šele po štirih do šestih tednih. Prednost depilacije z voskom je tudi v tem, da dlačice rastejo počasneje, so tanjše in redkejše. Sam postopek ni dolg - traja od dvajset do petinštirideset minut. Za voskanje je najbolj primerna dolžina dlačic od dva do tri milimetre. Vroč vosek namažemo na dlačice, čezenj pa nato prilepimo trakove, ki jih s hitrimi gibi odstranimo v nasprotni smeri rasti dlak.

V kozmetičnem salonu Nikaso vam na voljo različne vrste depilacij: brazilska depilacija, depilacija nog, depilacija rok, depilacija hrbta, odstranjujemo pa tudi dlake na obrazu, ki so za marsikatero žensko prava nadloga. Vse depilacije izvajamo z visokokakovostnim toplim voskom in trakovi.

Brazilska depilacija - odstranjevanje dlačic na celotnem intimnem predelu

Brazilska depilacija je poleg bikini depilacije vse bolj priljubljen postopek odstranjevanja dlačic pri mnogo ženskah po vsem svetu, saj se po postopku počutijo bolj zapeljive, negovane in sveže. Medtem ko bikini depilacija poskrbi za odstranjevanje dlačic na bikini predelu, pa intimna brazilska depilacija poleg bikini predela odstrani tudi vse dlake z venerinega grička in sramnih ustnic. Prednost brazilske depilacije je predvsem v higieni ter v gladki, nežni in mehki koži. Dlake postanejo občutno tanjše in šibkejše, tudi njihova rast je počasnejša in redkejša. Rezultat je vreden tega, da se opogumite, prebijete led in si privoščite presenečenje gladkosti, po katerem se britvice ne boste več hotele dotakniti!

Brazilska depilacija dlačicdepilacija

Depilacija nog in rok za gladko in negovano kožo

Lepa in urejena koža je ponos vsake ženske. K urejenemu videzu pa ne spadajo dlake na obrazu, nogah in rokah, ki nam nemalokrat zagrenijo trenutke. Še posebej moteče so poleti. Ženske se s tem spopadajo na različne načine. Veliko jih uporablja britvico, ki pa pogosto povzroča krepitev dlačic, rdečico in srbenje. Depilacijske kreme so polne škodljivih kemičnih snovi, depilatorji pa radi potrgajo dlačice, zato te prej ponovno zrastejo in se rade vraščajo. Najbolj elegantna rešitev je obisk salona, kjer depilacijo opravimo strokovno, in to s toplim, naravnim voskom. Čeprav odstranjevanje dlak z voskom ni popolnoma neboleče, se obrestuje.

Obiščite torej naš masažno kozmetični salon in se odločite za depilacijo, ki bo poskrbela za več tednov gladke kože. Naj vam brazilska depilacija, depilacija nog in depilacija rok omogočijo brezskrbne dni brez britja in draženja kože.