Struženje – kakovostno in natančno obdelovanje različnih materialov

Struženje je izredno priljubljeno proces obdelave različnih vrst materialov, s pomočjo katerih izdelujemo valjasta telesa, od izjemno enostavnih izdelkov kot so vijaki in matice do zelo zahtevnih kosov kot so gredi z utori.

Struženje parametri

V podjetju Skitti imamo dolgoletno tradicijo obdelovanja kovin in ostalih materialov, zato poleg struženja nudimo tudi rezkanje, laserski razrez pločevine, stiskanje in krivljenje pločevine, varjenje različnih vrst kovin ter površinsko obdelavo. Ne glede na postopek vam zagotavljamo izjemno natančno obdelavo s pomočjo numerično krmiljenih strojev, ki zagotavljajo natančnost, hitrost in visokokakovostno storitev, ki pa je obenem tudi cenovno dostopna. Prepričani smo, da boste nad našim CNC struženjem navdušeni, saj kakovostne stružnice zagotavljajo številne ponovitve brez odstopanj in s tem kvalitetne in natančne izdelke, ki vas bodo navdušile. Imamo ogromno znanja in izkušenj na področju struženja kovin in ostalih materialov, naši strokovnjaki pa so vam na voljo za kakršnokoli pomoč in vprašanja.

Struženje s kakovostnimi numerično krmiljeni stroji

Struženje in rezkanje sta postopka, ki jih v našem podjetju uporabljamo za obdelavo materialov, iz katerih želimo izdelati valjasta telesa ali ravne površine. Pri obdelovanju materialov uporabljamo kakovostne numerično krmiljene stroje, ki jih imenujemo stružnice in zagotavljajo natančno, hitro in visokokakovostno storitev izdelovanja različnih vrst materialov, od enostavnih vijakov, matic, puš do zelo zahtevnih kosov, kot so gredi z različnimi utori, naročite pa jih lahko v večjih ali manjših serijah, odvisno od vaših želja in potreb. Največkrat se stružnice uporabljajo za idelovanje kovinskih valjev, struženje pa ločimo glede na smer v katero se premika nož glede na os obdelovanega materiala, lahko se premika vzdolžno ali prečno. Za struženje uporabljamo le najboljše CNC numerično krimljene stroje, s katerimi upravljajo strokovnjaki, ki imajo s struženjem ogromno izkušenj, zato so napake izključene in ste lahko popolnoma mirni. Verjamemo, da boste delili zadovoljstvo naših strank.

Struženje, rezkanje, varjenje, laserski razrez in krivljenje pločevine

Kaj je struženje kovin?V podjetju Skitti imamo dolgoletne izkušenje z obdelovanjem različnih vrst kovin in ostalih materialov, našim strankam pa zagotavljamo kakovostne storitve s pomočjo kvalitetnih strojev, ki jih upravljajo usposobljeni strokovnjaki z znanjem in izkušnjami. Nudimo vam tako struženje kot rezkanje, s katerima obdelujemo materiale v valjasta telesa in ravne površine, varjenje, s katerim spojimo dva ali več elementov v eno celoto, ki ohrani lastnosti, lahko pa se odločite tudi za laserski razrez pločevine. Laserski razrez pločevine je kakovostna, natančna, hitra in ekonomična rešitev, ki je obenem tudi cenovno ugodna, obseg montaže se lahko precej zmanjša, dodatno varjenje pa ni potrebno.

Ne glede na to, kateri način obdelavo boste izbrali v našem podjetju vam zagotavljamo kakovostno in ugodno storitev. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato se vsakomur posvetimo individualno, upoštevamo njegove želje in naredimo izdelek, ki ga želite.

CNC struženje po ugodni ceni

Verjetno večina izmed vas ve, kaj je to struženje, a obenem ne ve, kam bi se odpravila po takšno storitev. V podjetju Skitti nudimo kakovostno struženje, z različnimi parametri, obdelujemo različne materiale od kovin do plastike in prepričani smo, da boste nad našimi storitvami izjemno zadovoljni. Vse storitve CNC struženja opravljamo s kakovostnimi numerično krmiljeni stroji, ki zagotavljajo natančne in kakovostne izvedbe. Prepričani smo, da boste z našimi storitvami CNC struženja izjemno zadovoljni, saj jih opravljajo strokovnjaki, ki imajo na tem področju vsa potrebna znanja in dolgoletne izkušnje, ki zagotavljajo le najboljše. V kolikor imate glede struženja ali katerih drugih postopkov obdelovanja kovin kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali. Podjetje Skitti je pravi naslov za struženje kovin in ostalih materialov.