Letveno posteljno dno za zračenje in prilagajanje

Posteljni pod oziroma posteljno dno je del postelje, na katerega položimo ležišče. Najpogostejše in tudi najbolj priporočljivo je letveno dno, ki zaradi svoje oblike zagotavlja ustrezno prezračevanje ležišča in se prilagaja vašemu telesu. Poleg tega zaradi zračenja in dodatnega vzmetenja podaljša življenjsko dobo vseh ležišč – vzmetnic, žimnic, penastih ležišč itd. Letvena dna iz naše ponudbe so na voljo v vseh 'standardnih' velikostih, poleg tega pa vam bomo v primeru, da vam izdelamo posteljo iz masivnega lesa po vaših željah, seveda izdelali tudi ustrezno veliko letveno dno.

 

Letveno dno


Letveno dno za lateks in penasto ležišče

Za ležišča, ki slabo vpijajo vlago,  npr. lateks ležišča in večina ležišč iz pene, je letveno dno nujno potrebno. Ne glede na to, ali gre za otroške, mladinske postelje ali postelje za odrasle,  tovrstna ležišča zahtevajo letveno posteljno dno oziroma letvice za posteljo, ki omogočajo dobro kroženje zraka in preprečujejo nabiranje vlage okoli ležišča. Letveno dno sicer ni nujno pri ostalih vrstah ležišč, saj vlaga načeloma ni problem, je pa letveni posteljni pod zelo priporočljiv, ker z njim ne le omogočate zračenje, ampak tudi izboljšate prilagajanje telesu, nekatera letvena dna pa omogočajo celo prepogibanje oziroma dviganje in spuščanje posameznih delov ležišča.


Letvena dna z različnimi funkcijami

Letveno dno je mnogo več kot le letvice za posteljo, ki jih namestite na posteljni okvir pod ležišče. Pri nas so na voljo letvena dna različnih dimenzij, med katerimi boste zanesljivo našli pravo posteljno dno zase. Lahko se odločite za osnovno letveno dno, ki je cenovno zelo ugodno in je fiksno. Če ste nekoliko bolj zahtevni, je za vas primeren posteljni pod s podaljšanimi gumijastimi čepi in sredinsko ojačitvijo, ki omogoča nastavljanje trdote. Za še večje udobje in prilagodljivost pa pri nas lahko dobite tudi letvena dna s premičnim vznožjem in vzglavjem, ki ju pri modelih višjega cenovnega razreda lahko dvigate in spuščate z daljinskim upravljalnikom.


Postelja | Letveno dno, letvena dna, posteljno dno, posteljni pod, letvice za posteljo – povezave do naše spletne strani:

•    Letveno dno
•    Letvena dna
•    Posteljno dno
•    Posteljni pod
•    Letvice za posteljo

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Postelja d.o.o.
Naslov
Zapuže 10 b
4275 Begunje na Gorenjskem
Delovni čas
pon - pet: 9 - 18h / sobota 9 - 12h
Spletna stran
E-pošta
080 14 99
04 532 57 74
Seznam fraz
Letveno dno, letvena dna, posteljno dno, posteljni pod, letvice za posteljo
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA