Pošlji povpraševanje

Najboljše toplotne črpalke za ogrevanje in pripravo sanitarne vode

Toplotne črpalke zrak voda imajo v ceniku črpalk najbolj ugodno ceno, saj gre za precej enostaven sistem, ki pa po kvaliteti in zmogljivosti ne zaostaja veliko za ostalimi, veliko dražjimi sistemi (na primer črpalke zemlja voda ali voda voda). Toplotne črpalke za ogrevanje, katerih cenik ne bi smel igrati najbolj pomembne vloge pri izbiri, so vam na voljo v različnih izvedbah, odvisno od vaših zahtev in potreb. V podjetju Orca Energija d. o. o. se ukvarjamo s proizvodno najboljših toplotnih črpalk, katerih cenik je prav tako dostopen in konkurenčen. Poleg ogrevalnih črpalk (visokotemperaturne toplotne črpalke, nizkotemperaturne in črpalke za velike objekte) vam ponujamo tudi toplotne črpalke za sanitarno vodo. Cenik tovrstnih črpalk je prav tako ugoden. Če želite izvedeti, koliko bi vas stala investicija v toplotno črpalko, vas vabimo, da nam preko spletnega obrazca pošljete povpraševanje. V najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo s ceno. Še lažje pa bo, da nas obiščete na sedežu podjetja, kjer vam bomo strokovno svetovali pri izbiri in vam predstavili cenik. Vse naše črpalke so opremljene s kakovostnimi zunanjimi enotami Mitsubishi, ki se lahko pohvalijo z brezhibnim delovanjem in zelo dolgo življenjsko dobo.


Nakup ogrevalne črpalke se izplača

Verjetno se vsak med nami sprašuje, kako na čim lažji način zmanjšati stroške ogrevanja. Odgovor je preprost: montaža toplotne črpalke za ogrevanje. Cenik toplotne črpalke za ogrevanje ima velikokrat veliko vlogo pri izbiri določene stvari, vendar pa v primeru toplotnih črpalk to ne bi smel biti presoden kriterij. Nakup toplotne črpalke se morda sprva zdi kot velika investicija, vendar je to investicija, ki se vam bo dolgoročno zelo izplačala. Stroški ogrevanja se bodo občutno zmanjšali, prav tako pa boste naredili nekaj dobrega za okolje. Toplotna črpalka, ki deluje s pomočjo zraka, je, namreč, do okolja prijazna, prav tako kakor do uporabnikov. V naši ponudbi lahko najdete le najboljše toplotne črpalke, ki v svoji kakovosti in delovanju presegajo tudi najbolj stroge evropske standarde. To lahko dokažemo s številnimi certifikati pomembnejših neodvisnih strokovnih institucij v Evropski uniji.

toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode: cenikvisokotemperaturne toplotne črpalke cenik


Na voljo so vam različne izvedbe, in sicer visokotemperaturne toplotne črpalke, ki so primerne tudi za radiatorsko ogrevanje in pripravo sanitarne vode v vgrajenem bojlerju. Tovrstne toplotne črpalke predstavljajo odlično rešitev za obnovo starejših in slabše izoliranih objektov. Za razliko od visokotemperaturnih so nizkotemperaturne črpalke primerne za novogradnje in dobro izolirane objekte, predstavljajo pa odlično rešitev za ogrevanje celotnega stanovanja s talnim gretjem, nizkotemperaturnimi radiatorji, stenskim ali stropnim ogrevanjem ter ogrevanje sanitarne vode v vgrajenem bojlerju. Zunanje enote Mitsubishi delujejo odlično, zato ste lahko prepričani, da bo tandem še dolgo dobro in zanesljivo deloval.


Cenik toplotnih črpalk za sanitarno vodo

V naši ponudbi so poleg ogrevalnih tudi toplotne črpalke za sanitarno vodo. Cenik toplotnih črpalk je zelo ugoden, v vsakem primeru pa gre za pametno investicijo, saj kot vsi vemo, predstavljajo klasični električni bojlerji velik strošek v vsakem gospodinjstvu. Naše črpalke za ogrevanje sanitarne vode omogočajo prihranke več kot 60 % na leto, zanesljivo pa delujejo tudi do -10 °C temperature vstopnega zraka. Z njimi lahko tudi ohlajamo drugi prostor. Gre za kakovostno napravo, ki lahko odlično in učinkovito nadomesti električni bojler ali kateri drugi manj varčen način ogrevanja sanitarne vode. Kot glavni vir delovanja uporabljajo zrak, to pa stroške porabe električne energije zniža tudi za 75 %. Cenik vam lahko predstavimo ob vašem obisku, kjer vam bomo razložili vse o delovanju toplotnih črpalk in vam predstavili njihove prednosti

CENIK TOPLOTNIH ČRPALK ZA SANITRANO VODO


Znižajte stroške investicije s pomočjo Eko sklada

Vsem našim strankam in bodočim kupcem vedno predstavimo tudi možnost pridobitve nepovratnih sredstev iz Eko sklada. Za subvencijo je potrebno izpolnjevati določene pogoje (informacije o tem vam bomo z veseljem posredovali mi), vendar se bo vaša investicija občutno zmanjšala. Cenik toplotne črpalke je že tako ugoden, s pomočjo nepovratnih sredstev pa bo cena še bolj ugodna.