Brunarice - cenik brunarice z načrti ali brez

Razmišljate o gradnji brunarice? Cenik brunarice (z načrti ali brez) vas bo prepričal, da je med številnimi prednostmi, ki jih prinaša gradnja brunarice, tudi ugodna cena. Ta je sicer odvisna od različnih dejavnikov, kot je oblika, materiali in sam način gradnje. Lesene hiše iz brun predstavljajo eno najbolj zdravih okolij za bivanje, saj zagotavljajo visoke zdravstvene in bivalne standarde. Naravni ekološki materiali vzdržujejo zdravo klimo in vplivajo tako na fizično zdravje kot tudi na psihično počutje posameznika. Les je namreč zaradi svojih izrednih lastnosti najbolj priljubljen in učinkovit gradbeni material že tisočletja, saj je trajen, prilagodljiv, trden, zanesljiv in ekonomičen.


Velike lesne površine delujejo kot filtri in zagotavljajo kakovosten, primerno vlažen in čist zrak v notranjosti. Stalno prezračevanje tako preprečuje razvoj različnih bakterij in plesni, ki bi se sicer razvile na vlažnih površinah. Les s svojim vonjem, barvo in strukturo daje domu občutek domačnosti in topline ter vez z naravo. Pozitivna energija, ki jo izžareva les, nam vliva nov zagon in življenjsko energijo, kar je pri današnjem tempu življenja še kako pomembno.

gradnja brunarice: cenik


Lesene hiše - brunarice (cenik na voljo tudi na spletni strani) so večinoma namenjene občasnemu bivanju, z nekaterimi prilagoditvami pa je mogoče v njih bivati tudi ves čas. Bivalna brunarica iz hlodov tako služi kot stanovanjska hiša.

Brunarice - cenik navaja le informativne cene

Cena lesenih hiš je primerljiva s cenami tako zidanih kot montažnih hiš. Ob upoštevanju kakovosti izgradnje hiš pa so v nekaterih primerih lesene hiše - brunarice lahko celo cenejše. Računate lahko predvsem na prihranek pri porabi energije, obenem pa so v lesene hiše vgrajeni bolj kakovostni materiali. Ker je gradnja brunarice hitra, pa prihranimo tudi pri denarju in času. Na končni izračun cene lesene hiše vplivajo predvsem oblika hiše, uporaba materialov in gradbena faza. Klasične in moderne brunarice si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer vam je na ogled tudi cenik lesene gradnje. Cena brunarice še nikoli ni bila tako ugodna.

Brunarica iz hlodov - načrti izdelave povsem prilagojeni posamezniku

Izdelava in gradnja lesene hiše iz brun je v celoti prilagojena vašim željam in načrtom za vikend. Če še nimate svojega načrta, pa lahko izbirate tudi med obstoječimi načrti za brunarice iz naše ponudbe. Gradnja lesenih hiš je popolnoma prilagojena posamezniku: tistim z nekaj znanja in volje do lastne udeležbe pri nastajanju novega doma ponujamo tudi možnost postavitve lesene hiše v fazi konstrukcije, za tiste, ki jim je dan prekratek, pa je na voljo izdelava brunarice na ključ. Vaša izbira načina gradnje bo vplivala tudi na končno ceno brunarice. Ne glede na to, ali bo gradnja brunarice potekala z našimi načrti ali vašimi, pa smo prepričani, da bomo na koncu zgradili brunarico, ki bo povsem ustrezala vašim željam. Tudi glede cene.

KAKO DO BRUNARICE IZ HLODOV NA KLJUČ?


Pri gradnji z zunanjo izolacijo so izolirane zunanje stene lesene hiše iz brun. Bruna so vidna v večjem delu notranjosti. Zunanjost lesene hiše iz brun je tako izdelana kot lesena fasada ali pa se ta zaključi s klasičnim ometom. Lesena gradnja z notranjo izolacijo pa pomeni, da so bruna kot osnovni konstrukcijski element obenem tudi zunanji fasadni sloj hiše. Bruna, ki so v vogalih vezana s klasično, tradicionalno križno vezjo, dajejo hiši domač in topel videz. Zunanje stene so na notranji strani dodatno toplotno izolirane, pri čemer je vrsta in debelina izolacije brunarice odvisna od želja in potreb uporabnika. Notranje obloge iz lesa ali mavčno oblogo pa lahko poljubno izbirate za vsak prostor posebej.

načrti izolacije brunaric

Živeti z naravo pomeni živeti v skladu s samim seboj. Zaupajte nam svoje želje in naj bo vaša brunarica iz hlodov najboljše okolje za zdravo in prijetno bivanje.