Adaptacija hiše in zamenjana stara električna napeljava

Adaptacija hiše, stanovanja, proizvodnega ali poslovnega objekta je ena od tistih stvari, s katerimi se slej ko prej sooči vsak lastnik nepremičnine. Sicer se električna napeljava sama na sebi veliko ne obrabi, po določenem času pa vseeno pride do poslabšanja kakovosti in stara električna napeljava ni več ustrezna. Ko je potrebna adaptacija hiše opravljena, je treba opraviti še elektro meritve, s katerimi vam bomo zagotovili ustrezno delovanje. Poleg tega Elektro Pečaver svojim strankam nudi splošne inštalacije, pametne inštalacije, inštalacije telekomunikacij, elektroinženiring, elektro meritve, elektro projektiranje in vzdrževanje. Na vašo željo lahko v novogradnjo ali ob prenovi vgradimo tudi pametne inštalacije, s katerimi boste imeli res popoln nadzor nad svojim domom.

Adaptacija hišeAdaptacija hiše ali poslovnega prostora

Stara električna napeljava redkokdaj začne odpovedovati zaradi dotrajanosti, a navadno se ljudje zaradi varnosti za prenovo odločijo po približno tridesetih letih. Velikokrat do zamenjave napeljave pride tudi zato, ker se izvaja celotna adaptacija hiše in se hkrati z drugimi posegi zamenja še stara električna napeljava, najpogosteje se odločijo za pametne inštalacije. Po njej vam v Elektru Pečaver opravimo še vse potrebne elektro meritve, lahko pa se dogovorimo tudi za redno vzdrževanje napeljave. Takšno vzdrževanje je zagotovilo za dolgotrajno brezhibno delovanje naprave, saj z njim lahko odkrijemo napake, ko so še tako majhne, da ne povzročijo večje škode.

Stara električna napeljavaElektro meritve in adaptacija hiše

Meritve električne napeljave je treba opraviti vsakokrat, ko se zamenja stara električna napeljava, po končani novogradnji, preden v napeljavo priključite nove stroje ali električne inštalacije, kadar slednje spremenite, po večjem vzdrževanju inštalacij in ob rednih pregledih napeljave. Ko so elektro meritve opravljene, vam izdamo potrdilo o brezhibnosti inštalacij, ki vam zagotavljajo, da je z napeljave vse, kot mora biti. Adaptacija hiše ali električne napeljave je opravilo, ki ga je najbolje prepustiti strokovnjaku, saj ste le tako lahko prepričani, da je kakovostno izdelana i vam bo brez težav služila vrsto let.

Elektro Pečaver | Ko je opravljena adaptacija hiše, so potrebne elektro meritve. povezave do naše spletne strani: