Pošlji povpraševanje

Laserski razrez kovine: tehnološko napreden postopek z ugodno ceno

Laserski razrez s CNC stroji je izjemno natančen in tako nudi izredno kakovost razreza različnih kovin. Gre namreč za izredno napreden tehnološki proces, zaradi katerega je celoten razrez precej enostavnejši, kot je bil nekoč. Brez težav lahko z njim poskrbimo tako za laserski razrez aluminija kot za laserski razrez pločevine, enako lahko kot se lahko lotimo laserskega razreza cevi ali kakšne druge oblike. 

V podjetju Skitti so specializirani za laserski razrez pločevine, aluminija in drugih materialov. Svoje delo opravljajo kakovostno, s pomočjo sodobne tehnologije in v kratkem času. Poleg tega je za laserski razrez cena tudi izredno konkurenčna.

Laserski rezalnik

Laserski razrez pločevine poenostavi celoten proces

Laserski razrez pločevine in drugih materialov ima številne prednosti. Najpomembnejša je, da je laserski rezalnik izredno natančen. To pomeni, da je razrez speljan kakovostno in hitro. Dodatna prednost je tudi, da je pri tovrstnem laserskem razrezu cena ugodna. 

Ker laserski rezalnik svoje delo opravi tako precizno, po rezanju nimamo več veliko dela z varjenjem in drugimi postopki. Laserski razrez cevi, na primer, laserski rezalnik obdela tako hitro in natančno, da jo lahko kot tako, brez dodatne obdelave, tudi uporabimo. To zagotovo zmanjša skupne stroške. 

Ker gre za avtomatiziran proces, se zmanjša tudi količina odpadnega materiala. Laserski razrez pločevinein drugih materialov namreč poteka s pomočjo računalniškega vodenja, ki ne dovoljuje odstopanje, ki bi bilo večje od 0,1 mm. Tovrstna obdelava povzroča tudi manj hrupa, celoten proces tako na okolje vpliva manj negativno.

Laserski razrez cena ugodna

Laserski rezalnik, ki se ponaša z najnovejšo tehnologijo

Ko govorimo o laserskem razrezu aluminija, pločevine in drugih materialov, pa tudi laserskem razrezu cevi, je najbolj sodobna in napredna rešitev, ki trenutno obstaja na trgu, cevni laser. 

Tovrstni laserski rezalnik omogoča zelo hitro in natančno izdelavo različnih izdelkov, hkrati pa se lahko pohvali še z možnostjo, da isti proces lahko mnogokrat ponovi. Obdelava s cevnim laserskim rezalnikom namreč dovoljuje, da ena sama operacija nadomesti več klasičnih metod obdelave pločevine. Dodatna prednost je, da laserski razrez pločevine s to tehnologijo dovoljuje tudi drugačne rešitve, ki s starejšo tehnologijo doslej sploh niso bile mogoče.

Laserski razrez pločevine

Laserski razrez cevi ni vse, kar tehnološko napreden laserski rezalnik zmore

Cevni laserski razrez je tako primeren še za marsikaj več, kot zgolj za laserski razrez cevi. Zaradi svoje tehnološke naprednosti, lahko z njim poskrbimo praktično za vse vrste kovin. 

Med drugim ga lahko uporabimo za laserski razrez aluminija, pa tudi za marsikateri drug material. Lahko pa se lotimo tudi drugačnih oblik.

Laserski razrez pločevine, aluminija, profilov...