Pošlji povpraševanje

Lasersko odstranjevanje dlak za trajno gladko kožo

Trajno lasersko odstranjevanje dlak je najbolj učinkovit način, s katerim poskrbite za vedno gladko in lepo kožo. Takšna trajna laserska depilacija se v Kozmetičnem salonu Nika že vrsto let izvaja izjemno učinkovito, zato lahko rečemo, da je primerna tako za moške kot za ženske, ki so naveličani nenehnega boječega in kratkotrajnega depiliranja. Preizkusite strokovno lasersko odstranjevanje dlak. Cenik vas bo presenetil z ugodno ponudbo, postopek pa s svojo učinkovitostjo in trajnostjo. To je namreč edini način, da se kjer koli na telesu za vedno znebite neprijetnih in nezaželenih dlak in dlačic in vam pred skokom v kopalke no bo treba mrzlično iskati najrazličnejših pripomočkov.

Trajna laserska depilacija za moške in ženske

Sodobni trendi za odstranjevanje dlak niso več omejeni samo na ženske, temveč se zanj odloča vedno več moških - iz praktičnega in estetskega stališča. Lasersko odstranjevanje dlak je v primerjavi z drugimi metodami popolnoma preprosto. Vsakodnevno britje, ki pusti ureznine, vraščene dlake in neprijetno strnišče, ali pa boleče voskanje, za katerim v kopalnici in na koži ostane lepljiv vosek? Pozabite na to in se odločite raje za neboleče in trajno lasersko odstranjevanje dlak. Cenik je odvisen od predela, s katerega želite dlake odstraniti, postopek pa je primeren za vse dele telesa.

Lasersko odstranjevanje dlak

Kako poteka lasersko odstranjevanje dlak

V Kozmetičnem salonu Nika lasersko odstranjevanje dlak izvajamo s tehnologijo ELOS. Osnovni princip delovanja je, da dlačni mešiček toplotno poškodujemo s pomočjo optične energije in izoliramo mesto posega, nato pa odstranimo korenino dlake z radiofrekvenčno energijo. In ker je korenina odstranjena, dlaka ne zraste več. Trajna laserska depilacija s tehnologijo ELOS je popolnoma neboleča, lahko občutite le rahlo zbadanje, ki pa ni boleče. Za podrobnejše informacije si oglejte naš cenik. Lasersko odstranjevanje dlak deluje tudi na svetle in rdeče dlake. Potrebnih je okrog 5 ponovitev, saj dlake ne rastejo hkrati. Ker je poseg trajen, se vam nikoli več ne bo treba ukvarjati z nezaželeno poraščenostjo.

Kozmetični salon Nika | Lasersko odstranjevanje dlak, lasersko odstranjevanje dlak cenik, laserska depilacija, trajna depilacija - povezave do naše spletne strani: